Veerle Schoefs

Veerle Schoefs Loopbaancoach Senses Praktijkhuis

 Stress en Burn-out Coach – Psycholoog

“Flourishing is not a solo endeavor”

Barbara Fredrickson

Info

Je lichaam wist het al een tijdje: “dit kan ik niet langer trekken op deze manier”. Toch bleef je nog héél even doorgaan; deze maand is het immers nog druk, maar daarna zal het beteren. Trouwens, je collega’s hebben je nodig. Je familie heeft je nodig. Met je zin voor verantwoordelijkheid en je passie voor kwaliteit zette je dus nog een tandje bij. Vakkundig negeerde je de steeds terugkerende kwaaltjes, het moeilijkere slapen, de vele piekermomenten… Straks zal het beter gaan, minder drukke periode. Toch? En toen was er die spreekwoordelijke druppel. Misschien iets op het werk of iets ogenschijnlijk kleins thuis? Iets maakte dat het lichaam zei: “stop”.

Je hebt het signaal gehoord. Je wil er iets mee doen, maar het is nog niet helder hoe je dit kan aanpakken of waar je kan beginnen. Je zit waarschijnlijk nog met allerlei vragen en onduidelijkheden. Daarom geef ik je graag een paar onderwerpen mee die tijdens onze gesprekken aan bod kunnen komen: Eerste kennismaking, ondersteuning en (h)erkenning – Analyse van je stressklachten en stressbronnen – Aandacht voor het herstellen van je energie en fysieke conditie – Effectiever leren omgaan met stress en emoties – Versterken van vaardigheden (assertiviteit, zelfvertrouwen, doseren) – Kijken naar de match sociale omgeving/werk – Indien van toepassing: werkhervatting, re-integratie en follow up.

Al naargelang jouw specifieke situatie, voorgeschiedenis en persoonlijkheid zullen we langer stilstaan bij sommige thema’s of ze in een andere volgorde meenemen. Je weg naar hernieuwde vitaliteit vraagt immers steeds een aanpak op maat. Omdat je je in deze tijdelijk kwetsbare periode met de beste zorgen laat omringen, zal ik ook steeds vragen om je huisarts te betrekken in je herstelproces.

Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk, contacteer me gerust telefonisch voor vrijblijvende en bijkomende informatie. Je kan ook een kijkje nemen op mijn persoonlijke website: www.CoachAtWork.be of op de website van de VESB waar ik lid van ben: www.VerenigingErkendeStressBurnoutCoaches.be

Contact

Ik werk op maandag en donderdag in Senses Praktijkhuis Lier.

Je kan me bereiken via telefoon of mail op:

T: 0474 55 03 67
E: Veerle@CoachAtWork.be

Senses Praktijkhuis – Hofstraat 14, 2500 Lier

Tarief

Het tarief voor een sessie van 1 uur voor particulieren bedraagt 65€. Organisaties en bedrijven te bespreken afhankelijk van de vraag en het traject.

Heb je terug vaste grond onder je voeten en wens je na een traject stresshantering/burn-out, je loopbaan verder onder de loep te nemen? Je kan hiervoor bij mij terecht met loopbaancheques van de VDAB. Via dit systeem heb je recht op 7 uur loopbaanbegeleiding aan 80 EUR.
Via deze link kan je nagaan of je in aanmerking komt: www.vdab.be/loopbaanbegeleiding.
Meer info kan je terugvinden op: www.coachatwork.be/loopbaanadvies.