Sterre Breëns

Sterre Breëns Klinsch psycholoog io Senses Praktijkhuis

Klinisch psycholoog io & Psychologisch consulent

 

Contact

Je kan bij mij terecht in Senses Praktijkhuis op maandag, dinsdag en vrijdag te Lier en op woensdag te Mortsel. Een afspraak kan gemaakt worden via mail of telefonisch. Gelieve bij voicemail een boodschap in te spreken zodat ik je opnieuw kan contacteren.

E: sterre.breens@outlook.be

Tel: 03 430 41 60

Wie ben ik

In 2019 studeerde ik af als psychologisch consulent aan Thomas More Antwerpen (PBA in de Toegepaste Psychologie). In deze opleiding kreeg ik de kans om ambulante psychologische begeleiding te geven aan (jong)volwassenen en de Zelfmoordlijn te beantwoorden. Hierna koos ik ervoor om mijzelf verder te verdiepen in de klinisch psychologie aan de hand van een masteropleiding. Daarnaast ben ik geaccrediteerd Rots en Water-trainer. Rots en Water is een psychofysieke weerbaarheidstraining voor alle leeftijden. Hierin wordt gefocust op een balans vinden tussen grenzen stellen (Rots) en samenwerken (Water).

Momenteel ben ik klinisch psycholoog in opleiding aan de Vrije Universiteit Brussel en studeer ik af in 2021. Binnen het kader van mijn opleiding tot klinisch psycholoog, word ik gesuperviseerd. Dankzij supervisie heb ik de mogelijkheid om ook buiten de therapieruimte meer aandacht te besteden aan psychologische begeleidingen.

Doelgroep

Adolescenten vanaf 15 jaar – Volwassenen

Thema’s

(Jong)volwassenen en adolescenten kunnen bij mij terecht voor psychologische begeleiding naar aanleiding van:

  • Depressieve gevoelens
  • Angstklachten
  • Onzekerheid en negatief zelfbeeld
  • Identiteit- en levensvragen
  • Emotionele moeilijkheden
  • Innerlijke conflicten
  • Problemen op relationeel vlak

Weet je niet exact waaronder je jouw gevoelens en gedachtes moet plaatsen? Zit je in de knoop of voel je je niet goed in je vel? Dan ben je zeker ook welkom!

Hoe gaan we te werk

Bij mij staan vertrouwen, gelijkwaardigheid en authenticiteit in therapie voorop. De eerste gesprekken wil ik dan ook vooral besteden aan jou leren kennen en vertrouwen opbouwen. Samen creëren we een veilige sfeer waarin ruimte is om te kijken naar wat goed loopt en wat je graag anders zou zien.

In deze therapeutische relatie staan we op gelijke hoogte. Dit wil zeggen dat we elkaar met wederzijds respect en engagement ontmoeten. Naast met oprechte interesse naar jouw verhaal luisteren, zal ik transparant zijn over wat ik in ons contact opmerk. In verdere gesprekken bekijken we waar bepaalde gedachtes, gevoelens en gedragingen terugkeren. Hierdoor krijgen we een breder zicht op hoe je met moeilijke omstandigheden omgaat. Vertrekkende vanuit dit gedeeld inzicht, zoeken we samen naar wat voor jou nodig is om terug in jouw kracht te staan en hoe ik je hierin kan ondersteunen.

Tarief

€50 voor een consultatie van 50 minuten

Betalen kan enkel cash.

Verplaatsen of annuleren kan tot 24u voor de geplande afspraak. Zo kan ik jouw plaats eventueel nog doorgeven aan iemand anders. Indien er minder dan 24u op voorhand wordt geannuleerd, zal het bedrag aangerekend worden als tegemoetkoming.