Shany Van Elslander

 Klinisch psycholoog

Contact

Graag ontvang ik u op afspraak in Senses op dinsdag, na afspraak:

T: 0485/66.98.98

E: Shany.vanelslander@hotmail.com

Wie ben ik

Master Klinische Psychologie

Erkend psycholoog bij de psychologencommissie: 932124096

°1993

Ik ben Shany Van Elslander en studeerde in 2017 af als klinisch psycholoog aan de Universiteit Gent. Voor mij was de keuze voor dit vakgebied een evidentie, omdat ik het belangrijk vind dat iedereen de kans en ruimte krijgt om zich te ontplooien als persoon, stil te staan bij wat zij belangrijk vinden in het leven en waar ze naartoe willen. Jezelf ontwikkelen doe je je hele leven, je staat elke dag voor nieuwe uitdagingen en gaat hier op je eigen manier mee om, maar soms bots je ook op hindernissen die je doen vastlopen. Als psycholoog sta ik er voor om cliënten hierbij te ondersteunen en samen te werken naar een manier om terug in beweging te komen. Mijn aanpak hierbij is empathisch, warm, transparant en authentiek.

Wie kan bij mij terecht?

Mijn doelgroep zijn adolescenten vanaf 16 jaar, jongvolwassenen en volwassenen.

Enkele thema’s waarvoor je bij mij terecht kan, zijn faalangst, uitstelgedrag, piekeren, zelfvertrouwen, stress, angstige en/of depressieve gevoelens en sociale moeilijkheden.

Neem gerust contact op als je twijfelt over een bepaalde hulpvraag, je bent steeds welkom voor een kennismakingsgesprek. Hierna bekijken we welke aanpak voor jou comfortabel is.

Tarief

50 euro voor 50 minuten. Het aantal gesprekken is afhankelijk van jouw noden en wensen naar begeleiding toe. Afhankelijk van uw ziekenfonds kan u genieten van een gedeeltelijke terugbetaling.

Je geraakt er niet?

Gelieve mij minstens 24 uur op voorhand te verwittigen als een geplande afspraak niet kan doorgaan.
Een consultatie die minder dan 24 uur op voorhand geannuleerd wordt, wordt volledig aangerekend.