Sarah Jacobs

Loopbaancoach na burn-out
Reload@Senses

Contact

Graag ontvang ik u tot juli 2021 op donderdag in Senses Praktijkhuis Lier, enkel  na afspraak.

Online agenda www.huisartscoach.be

T: 0499/10.85.60

E: huisartscoach@gmail.com

 

Tarief

60 euro per uur

Voor loopbaanbegeleiding kan je ook betalen met de loopbaancheques van VDAB.

Loopbaanbegeleiding na burn-out

Burn-out is meestal het gevolg van een langdurig onevenwicht in ons stress-systeem. Wanneer ons brein steeds vaker en steeds sneller onze stress-responsen activeert en we onvoldoende kunnen “herladen” geraakt ons systeem uitgeput.

Dit uit zich vaak in zowel lichamelijke (uitputting), cognitieve (concentratieproblemen, aandachtsproblemen, ..) als emotionele symptomen (emotioneel reageren, prikkelbaar zijn, sneller huilen, ..) alsook psychologische (slaapproblemen, piekeren, angstgevoelens, …) en psychosomatische klachten (hartkloppingen, hoofdpijn, maag-darmproblemen, …)

Een juiste aanpak van burn-out is sowieso integraal voor lichaam & geest. Neem gerust ook een kijkje op mijn andere pagina’s hierover:

https://www.sensespraktijkhuis.be/specialist/sarah-jacobs-arts-burn-out/

https://www.sensespraktijkhuis.be/specialist/sarah-jacobs-burn-out-coach/

Hoe ik het zie, is er pas plaats voor loopbaanbegeleiding in een 2e fase van het herstel bij burn-out. Het is essentieel dat jouw hele stresssysteem eerst een zekere balans hervonden heeft, alvorens we kijken naar “en wat nu?”.

Voor loopbaanbegeleiding werk ik heel graag met de methode van de KernTalentanalyse. (https://huisartscoach.be/services/kerntalentanalyse)