Rita Raets

Loopbaancoach

Contact

Graag ontvang ik u tot juni 2022 op donderdag na afspraak.
T: 0497/50.66.12
E:  rita@ilovemyjob.be
W: www.ilovemyjob.be

Wie ben ik

Als stichter van “I love my job” heb ik een missie: meer geluk creëren op jouw werkplek. En daar geniet ik van: jou gelukkig maken en zien groeien zodat je met meer kracht in het leven en in het werk staat.

Individuele coaching is een belangrijke methodiek binnen dit proces waarmee ik belemmerende gewoonten help doorbreken en mensen die vast raken de nodige impulsen geef om op een andere, prettige manier verder te gaan. Noem het Life coaching waarbij jij met jouw talenten, passies, dromen, interesses, … centraal staat.

Geluk in eigen handen nemen, geloof in eigen mogelijkheden en vergroten van eigen veerkracht zijn daarbij belangrijke bouwstenen. Samen maken we contact met jouw sterktes en met wat jij wil. Van daaruit kan jij stappen zetten in een richting die jou gelukkig maakt.

Ik schaaf mij permanent bij in de materie waarin in actief ben. Dit resulteert in meerdere licenties die garant staan voor een grondige kennis: Perfectionisme coach (OCP®methode), Krachtgerichte coach®, Loopbaancoach, Ontwikkelingsgerichte coach®, Verbindende communicatie®, …

Begin vandaag nog bij jezelf: kom in je kracht, voel de energie stromen, breng meer geluk in jouw leven, ga met meer goesting naar het werk. En met de loopbaancheques van de Vlaamse Overheid is dit nu erg betaalbaar.

 

Doelgroep

Jij als je op zoek bent naar meer geluk in jouw werk en leven

Verloop

  • telefonisch of persoonlijk kennismakingsgesprek
  • 4 individuele gesprekken van 1,5 of 2u en dit om de 2 à 3 weken

Tarieven

Particulieren: 60 euro/uur, bedrijven: overeen te komen

Voor loopbaancoaching kan je bij mij terecht met loopbaancheques.

Interessante links

www.ilovemyjob.be