Rita Raets

Loopbaancoach

Stichter en bezieler van ‘I ♡ my job’
0497/50.66.12
rita@ilovemyjob.be
www.ilovemyjob.be

You know you have made the right decision when there is peace in your heart.

Ik wil graag met jou bekijken hoe jij terug aan het werk wil: op dezelfde manier? Wil je iets anders gaan doen? En wat dan? Het is immers niet vanzelfsprekend om na een onzekere periode waarin ‘overleven’ en ‘vechten’ centraal stonden, je opnieuw in te passen in het professionele luik.

Door vooral te kijken naar wat jij wél kan, wat jou wél energie geeft, hoe jij je leven wil verder zetten, helpen we jou om de professionele draad weer op te pakken. We zoeken naar oplossingen die voor jou werken in jouw specifieke context. Zo krijg je terug zelfvertrouwen en slaag je erin om stap voor stap ‘work-life balance’ te vinden.

Bij ons kan je terecht met de loopbaancheques. Daardoor kost een volledig traject slechts 80 euro.

Met een warme loopbaancoach kan je bekommernissen bespreekbaar maken, een praktisch haalbaar re-integratieplan opstellen en gesprekken met de werkgever voorbereiden.

Onze droom? Het leven op het werk voor zoveel mogelijk mensen zinvol en plezierig maken. Loopbaancoaching is dan ook het stokpaardje van ‘I ♡ my job’.

Wij maken contact met jouw sterktes. Van daaruit kan jij haalbare stappen zetten. Geluk in eigen handen nemen, geloven in eigen mogelijkheden en bewaken van veerkracht zijn daarbij belangrijke bouwstenen.

Bij ons ben je in goede handen. Beloofd!

PS: Kanker heeft ook in mijn leven een plaats ingenomen. Ik zie hoe de ziekte het leven van mijn man op losse schroeven zet. Ik ervaar wat het met mij als partner doet. Ik ben dan ook erg dankbaar dat ik via mijn werk iets kan betekenen voor mensen die in een gelijkaardige situatie verkeren.