Nathalie Verschueren

Nathalie Verschueren Psycholoog Relaxatie Mindfulness Senses Praktijkhuis

Coach
Psycholoog
Mindfulness trainer

Contact

Graag ontvang ik jou op afspraak in Senses Mortsel op dinsdagavond, woensdagvoormiddag en vrijdag.

Een afspraak maken, gebeurt bij voorkeur via mail:
E: nathalie@nathalie-nunez.com

Je kan mij ook telefonisch bereiken op:
T: 0499/46.12.24

Wie ben ik

Ik ben Nathalie, mama van drie dochters, partner van Fernando, levensgenieter en psychologe/life coach. Eén van de belangrijkste momenten in mijn leven, was toen ik als pas afgestuurde in toerisme samen met mijn beste vriendin een half jaar ging rondreizen in Zuid-Amerika.

Ik zie me daar nog zitten op een busreis die een hele nacht duurde en toen ineens wist ik welke richting ik uit wilde in mijn leven: “ik wil anderen helpen gelukkig te worden en rust te vinden.”

 Zoals Marc Twain het zo mooi verwoordt:

“The 2 most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.”

Ik vertelde mijn vriendin op die bus over mijn droom en dat ik na onze thuiskomst me zou inschrijven voor een studie psychologie, naast mijn job.

Ze keek me aan alsof ik van Mars kwam. Logisch, want dit was een serieuze wending.

Maar ze steunde me – en nog steeds – voor 200%.

Dus na onze reis schreef ik me in aan de Open Universiteit om klinische psychologie te gaan studeren. Ik had toen eindelijk na jaren studeren en werken mijn diploma klinische psychologie op zak. Maar hoe kon ik nu anderen gaan begeleiden als ik nog heel erg in de knoop lag met mezelf? Als ik mezelf steeds voorbij liep, als mijn eigen mijn work/life balans een soep was en ik me zo onzeker voelde?

Ik besloot hulp te gaan zoeken en me te gaan verdiepen in mindfulness en tientallen andere cursussen en coachings. Ik leerde mijn stress te verminderen, meer draagkracht te ontwikkelen en te werken aan mijn zelfvertrouwen.

Ik was er eindelijk klaar voor en startte toen, 10 jaar geleden, met het geven van mindfulness trainingen aan volwassenen en kinderen.

Verliep mijn leven daarna altijd over rozen?

Uiteraard niet. Er waren en zullen steeds uitdagingen zijn: mijn vader die veel te jong stierf, schulden bij het opstarten van mijn eigen zaak, …

Maar ik had nu de tools om om te gaan met uitdagingen in mijn leven. Ik schoot niet meer constant in de stress en angst, zoals vroeger.

Ik bleef me ook verder verdiepen en ontwikkelen:

ik geraakte gefascineerd door de werking van onze “mind”, door de kracht van ons denken, door de neuroplasticiteit van onze hersenen (dat betekent dat we de banen in onze hersenen kunnen veranderen), door bewustwording, door het ons onderbewustzijn werkt, door de kwantumfysica.

Toen ik ook nog de Inge Rock topcoachingsopleiding ging volgen vielen alle puzzelstukjes op z’n plaats. Alles wat ik zelf heb geleerd en heb ervaren wil ik heel graag doorgeven aan jou.

Mijn missie

Mijn missie is ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen niet langer “geleefd worden”. Maar dat ze voor zichzelf een relaxed, vrij & zinvol leven gaan creëren. Dat ze terug kunnen genieten van het  leven en een leven gaan opbouwen dat past bij wie ze in essentie zijn.


Wat kan ik je leren

 • hoe je je gedachten kan veranderen en hoe minder te piekeren
 • hoe je bewustzijn te vergroten
 • hoe om te gaan met teveel prikkels, en/of je hooggevoeligheid
 • hoe terug in contact te komen met je intuïtie
 • wat te doen als je het gevoel hebt dat je je in een mid-life crisis bevindt
 • hoe je stress te verminderen & innerlijke rust te ervaren
 • hoe je richting kan geven aan je leven, hoe te ontdekken wat je wilt in je leven
 • hoe grip te krijgen op je emoties en er niet langer door geleefd worden
 • hoe meer zelfvertrouwen te krijgen
 • hoe uit je burn-out en/of depressie te geraken
 • hoe te komen tot resultaten, zodat je niet langer in cirkels blijft draaien

 

Meer informatie

Neem ook eens een kijkje op mijn website (nathalie-nunez.com) en voel of het resoneert met jou.

Indien ja vraag dan vrijblijvend je gratis gedaan-met-al-dat-gedoe-gesprek aan via nathalie@nathalie-nunez.com. Tijdens zo een gesprek kijken we waar je tegen aanloopt en waar je naar verlangt.

Geloof me er is altijd veel meer mogelijk dan je nu denkt, ook al heb je vroeger niet de resultaten gehaald die je wilde. Met de juiste tools kan ook jij veranderen, en kan ook jij leren meer (innerlijke) rust en meer geluk te gaan ervaren in jouw leven!