Myrna Rutten

Myrna Rutten Relaxatietherapeut & Psychologisch consulente Senses Praktijkhuis

Integratieve psychotherapeut io
Relaxatietherapeut

Contact

Op maandag en woensdag help ik u graag in Senses Praktijkhuis te Mortsel tot april 2023 en dit na afspraak.

T: 0491 87 34 37

E: myrnarutten.senses@gmail.com

Wie ben ik

Ik ben Myrna (°1995). Mensen intrigeren en inspireren mij het allermeest. Dit begon bij de verhalen die mijn ouders mij als kind voorlazen over mensen die avonturen beleefden in andere werelden en tijden. In het middelbaar koos ik voor woordkunst en drama (KSO) waar ik als tiener mijzelf leerde inleven in verschillende personages en karakters door middel van spel.

Op verschillende manieren heb ik me zowel professioneel als persoonlijk kunnen ontplooien als iemand die anderen kan helpen hun eigen kracht en authenticiteit te zien. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en bewandelt zijn eigen pad. Zo leidde mijn pad me langs mijn studies tot psychologisch consulente (Thomas More 2014-2017) en een verdere verdieping tot relaxatietherapeute (KU Leuven 2019-2021). Mijn aangeboren luisterend oor en inlevingsvermogen heeft zich professioneel verder kunnen ontwikkelen als coach bij Groep INTRO (2019 – 2022). Door deze ervaringen groeide mijn nieuwsgierigheid voor de mens en zijn verhaal nog meer, waardoor ik koos voor de meerjarige opleiding psychotherapie in de interactionele vormgeving (Educatieve Academie 2022 – heden).

Graag ondersteun ik u in het proces om terug bij uzelf te komen en uw eigen weg te vinden. We kunnen kijken of u onderweg wilt zijn naar een bepaald doel, maar laten we vooral leren genieten van de wandeling zelf!

Thema’s

Als psychologisch consulent kan ik u onder andere helpen bij de volgende thema’s:

  • faalangst,
  • keuzestress,
  • depressieve gevoelens,
  • perfectionisme,
  • onzekerheid,
  • eenzaamheid,
  • piekeren,
  • zelfontplooiing/persoonlijke ontwikkeling,
  • zingeving
  • innerlijke conflicten

Heeft u andere klachten dan hierboven vermeld en bent u niet zeker of u hiervoor bij mij terecht kan? Aarzel dan niet mij te contacteren, dan bekijken we dit samen.

Mocht relaxatietherapie uw interesse gewekt hebben, klik dan hier voor meer info of neem contact met mij op.

Tarief

De prijs van een sessie (60 min) is 60 euro. Betaling is mogelijk in cash of payconiq. Indien uw voorkeur uitgaat naar een online sessie (60 min), is dit ook mogelijk voor de prijs van 50 euro. Gelieve dit aan te geven bij uw aanmelding.

Gelieve mij minstens 24 uur op voorhand te verwittigen indien een geplande afspraak niet kan doorgaan. Een consultatie die minder dan 24 uur op voorhand geannuleerd wordt, wordt volledig in rekening gebracht.