Liesbet Bonnarens

 Klinisch Psycholoog io

Contact

Graag ontvang ik u op dinsdag en vrijdag in Senses Praktijkhuis Mortsel, enkel na afspraak:

T: 0468 077 087

E: liesbet.bonnarens@telenet.be

 

Wie ben ik

°1983

Ik ben master student klinische psychologie optie levenslooppsychologie aan de VUB en zit nu in mijn laatste master jaar.

Voor de start van mijn studie psychologie ben ik ruim een decennium aan de slag geweest in de private sector. Na een grondige loopbaan heroriëntering ben ik tot de conclusie gekomen dat ik meer ‘human factor’ wou en ben ik begonnen aan de opleiding klinische psychologie met het oog op werken in een praktijk zoals deze. Hierdoor kan ik terug vallen op zowel een stevige theoretische basis, als een flinke portie levenservaring en een grote professionele maturiteit.

Doelgroep

Adolescenten – volwassen  – ouders – ouderen

Thema’s

Ik richt me tot adolescenten en volwassenen die hulp wensen naar aanleiding van depressieve klachten, angsten, gevoelens van ontevredenheid op relationeel, professioneel of persoonlijk vlak, levensvragen of opvoedingsvragen.

Ook specifieke vragen rond omgaan met Autisme Spectrum Stoornis kunnen aan bod komen in de therapie, zowel vragen van mensen met zelf de diagnose ASS als vragen over omgaan met iemand in je omgeving met ASS (partner, kind, collega, vriend, …).

Hoe ga ik te werk

Na een kennismakingsfase (van 3 tot 4 sessies) waarbij we je klachten, de omstandigheden en je persoonlijkheid samen in kaart brengen, bespreken we vervolgens samen op welke gebieden je op dit ogenblik het meest vastloopt. Dit leidt tot een plan hoe we de daaropvolgende sessies zullen focussen op wat belangrijk en/of dringend is. Binnen dit plan wordt ook regelmatig een check voorzien om zowel het effect en de vooruitgang van je therapie na te gaan alsook te controleren of we nog steeds de juiste focus leggen. Aangezien dat iedere persoon een uniek verhaal heeft, is er niet één pasklaar antwoord. We zullen samen op weg gaan en zoeken naar wat er voor jou werkt. Jouw therapeutisch proces wordt een verhaal dat jij vorm geeft. Ik heb geen pas klaar antwoord voor je klaar liggen maar ik zal je begeleiden naar het zoeken naar een aanpak op maat.

Ik gebruik technieken uit verschillen therapeutische achtergronden en wordt daarbij intensief gecoacht door mijn stage mentor en mijn supervisor, die mee waken over de kwaliteit van de therapie.

 

Tarief

€ 50 voor een consultatie van 50 minuten.

Gelieve mij minstens 24 uur op voorhand te verwittigen indien een geplande afspraak niet kan doorgaan. Een consultatie die minder dan 24 u. op voorhand geannuleerd wordt, wordt volledig in rekening gebracht.