Liesbet Bonnarens

 Klinisch Psycholoog
Auti-psycholoog

Contact

Graag ontvang ik u tot december 2023 op dinsdag in Senses Praktijkhuis Mortsel, enkel na afspraak:

T: 0468 077 087

Wie ben ik

°1983

Ik heb een Masterdiploma klinische psychologie optie levenslooppsychologie aan de VUB behaald (Magna Cum Laude) in juni 2021. In 2022 behaalde ik een postgraduaat Autisme aan de Artevelde Hogeschool en in 2023 volgde ik een opleiding ACT (acceptance & commitment therapy) bij de Act Academie.

Voor de start van mijn studie psychologie ben ik ruim een decennium aan de slag geweest in de private sector. Na een grondige loopbaan heroriëntering ben ik tot de conclusie gekomen dat ik meer ‘human factor’ wou en ben ik begonnen aan de opleiding klinische psychologie met het oog op werken in een praktijk zoals deze. Hierdoor kan ik terugvallen op zowel een stevige theoretische basis, als een flinke portie levenservaring en een grote professionele maturiteit.

Ik ben erkend klinisch psycholoog bij de Psychologen commissie (N°  832131054) en ik heb een visum van de FOD Volksgezondheid (N° 343246).​

Doelgroep

Adolescenten – volwassen  – ouders – ouderen

Thema’s

Ik richt me tot adolescenten en volwassenen die hulp wensen naar aanleiding van depressieve klachten, angsten, gevoelens van ontevredenheid op relationeel, professioneel of persoonlijk vlak, levensvragen of opvoedingsvragen.

Ook specifieke vragen rond omgaan met Autisme Spectrum Stoornis kunnen aan bod komen in de therapie, zowel vragen van mensen met zelf de diagnose ASS als vragen over omgaan met iemand in je omgeving met ASS (partner, kind, collega, vriend, …).

U kan bij mij ook terecht voor screening naar ASS. Meer info vindt u hier.

Hoe ga ik te werk

Na een kennismakingsfase (van 3 tot 4 sessies) waarbij we je klachten, de omstandigheden en je persoonlijkheid samen in kaart brengen, bespreken we vervolgens samen op welke gebieden je op dit ogenblik het meest vastloopt. Dit leidt tot een plan hoe we de daaropvolgende sessies zullen focussen op wat belangrijk en/of dringend is. Binnen dit plan wordt ook regelmatig een check voorzien om zowel het effect en de vooruitgang van je therapie na te gaan alsook te controleren of we nog steeds de juiste focus leggen. Aangezien dat iedere persoon een uniek verhaal heeft, is er niet één pasklaar antwoord. We zullen samen op weg gaan en zoeken naar wat er voor jou werkt. Jouw therapeutisch proces wordt een verhaal dat jij vorm geeft. Ik heb geen pas klaar antwoord voor je klaar liggen maar ik zal je begeleiden naar het zoeken naar een aanpak op maat.

Ik gebruik technieken uit verschillen therapeutische achtergronden en wordt daarbij intensief gecoacht door mijn supervisor, die mee waakt over de kwaliteit van de therapie. 

Tarief

€ 75 voor het intakegesprek

€ 65 voor een consultatie van 50 minuten.

Gelieve mij minstens 48 uur op voorhand te verwittigen indien een geplande afspraak niet kan doorgaan. Een consultatie die minder dan 48 uur op voorhand geannuleerd wordt, wordt volledig in rekening gebracht.