Lies Pollet

Lies Pollet Psycholoog Senses Praktijkhuis Mortsel

Arbeids- en organisatiepsycholoog, Oplossingsgericht cognitief systeemtherapeut, ACT-therapeut

Contact

Graag ontvang ik u op dinsdag, woensdag of donderdag  in Senses Praktijkhuis Mortsel, enkel na afspraak:

T: 0485/08.07.46
E: lies@blownout.be

Wie ben ik

Ik ben afgestudeerd in 2009 aan de KULeuven als Master in de Arbeids- en organisatie Psychologie . Na mijn studies heb ik in loondienst gewerkt in het bedrijfsleven als sales- en marketingmanager en sinds 2015 heb ik een zelfstandige praktijk uitgebouwd in bijberoep, naast het volgen van een bijkomende masteropleiding oplossingsgerichte cognitieve systeemtherapie. In 2020 heb ik deze afgerond en zette ik, na de geboorte van mijn dochtertje, de stap naar zelfstandig hoofdberoep.  Sinds 2017 geef ik ook opleiding in bedrijven omtrent omgaan met stress en preventie van burn-out, zowel aan werknemers als aan leidinggevenden.

Ik hou ervan te bouwen op de eigen ervaringen van cliënten, samen te zoeken naar hun sterktes en de coping skills die ze de afgelopen jaren al hebben bovengehaald te versterken en aan te vullen.

 

Doelgroep

  • Ouders
  • Volwassenen
  • Koppels
  • Ouderen

Thema’s

  • Psycho-educatie/adviezen/tips/begeleiding rond stress & burn-out
  • Depressieve klachten
  • Angststoornissen
  • Zingevingsvragen
  • Traumaverwerking
  • Verslaving

Werkwijze

‘Je kan de golven niet ontwijken maar je kan wel leren surfen’. Iedereen krijgt vroeg of laat ‘golven’ voor de kiezen: stress op het werk of thuis, angst, verdriet, onzekerheid, problemen in je relatie, ‘uitdagingen’ met de kinderen, heftige emoties…soms 1 concrete oorzaak, vaak een combinatie van factoren. Samen kijken we naar wat zich aandient en bekijken we of we de situatie kunnen aanpassen – en wanneer dit niet het geval is, naar hoe je hiermee kan omgaan, ondersteund door concrete technieken en oefeningen. Op deze manier (her-)ontdek je jouw unieke waarden, en de zaken waar jij belang aan hecht, en vind je (opnieuw) het vertrouwen in een waardevol leven. Wat voor de ene person werkt, heeft voor de andere amper effect, dus bij elke sessie evalueren we ook even hoe we kunnen bijsturen.

Tarief

Intake (incl opmaak digitaal dossier en vragenlijsten): 75€
Opvolging: 65€

Betaling gebeurt na iedere sessie contant/met Payconiq-Bankcontact app/met de kaart.

Annuleren kan door minimum 24 uur op voorhand te verwittigen. Indien men niet tijdig verwittigt, wordt de consultatie aangerekend.

Afhankelijk van de mutualiteit is er een gedeeltelijke terugbetaling.