Lien Mutsaerts

Lien_Mutsaerts

Klinisch Psycholoog

Contact

Je kan bij mij terecht in Senses Praktijkhuis te Lier op maandag (9-22u), dinsdag (9-22u) en woensdagavond (18-23u), enkel op afspraak.

Aanmelden kan via mail of telefonisch:
T: 0456 / 30 76 70
E: mutsaertslien@gmail.com

Wie ben ik

Mijn naam is Lien Mutsaerts en ik heb mijn master in de klinische en gezondheidspsychologie met optie volwassenen aan de Katholieke Universiteit van Leuven behaald. Mijn masterstage heb ik in het volwassenenteam van CGG Andante gedaan, waar ik ervaring heb opgedaan met ambulante psychologische hulp, groepstherapie en verscheidene individuele thema’s. Momenteel volg ik ook de post-academische opleiding voor familiale bemiddeling aan de UAntwerpen.

Erkenningsnummer psychologencommissie: 972126842

Visumnummer: 308888

Wie kan bij mij terecht

Mijn doelgroep is adolescenten vanaf 16 jaar, jongvolwassenen en volwassenen.

Enkele thema’s waarvoor je bij mij terecht kan zijn:

  • Stress, faalangst
  • depressieve gevoelens en suïcidale gedachten
  • piekeren
  • onzekerheid
  • sociale en relationele problemen
  • levensvragen en identiteitsproblemen
  • angst
  • omgaan met emoties zoals woede, verdriet, schaamte,…

Hoe ga ik te werk

In een eerste gesprek gaan we samen op verkenning naar wat jou bij mij brengt en wat ik kan betekenen voor jou. Ik luister graag en geduldig naar jouw verhaal; zorgen die je hebt, eventuele aarzelingen om in begeleiding te komen, de weg die je hebt afgelegd tot je bij mij terecht bent gekomen, jouw verwachtingen, …. Wanneer we deze informatie goed hebben gekaderd, gaan we op zoek naar de juiste begeleiding en ondersteuning op maat van jou.

Bij vragen of twijfels mag je me altijd contacteren. Dan kunnen we samen bekijken of je bij mij aan het juiste adres bent

Tarief

€60 voor een intakegesprek van 60 minuten, €50 voor een consultatie van 50 minuten.

Betalen kan cash of via de bancontact-app op je smartphone.

Gelieve mij minstens 24 uur op voorhand te verwittigen indien een geplande afspraak niet kan doorgaan. Een consultatie die minder dan 24 uur op voorhand geannuleerd wordt, wordt volledig aangerekend.