Leila Lambrechts

Klinisch seksuoloog

Contact

Ik ontvang u en/of uw partner graag op dinsdag in Senses Praktijkhuis te Lier, na afspraak. Dit kan in de vorm van een individueel of koppelgesprek. 

E: leilalambrechts@outlook.com
T: 0031 640981546

 Website: https://www.seksuologenmettwee.nl

Instagram: https://www.instagram.com/seksuologenmettwee

Wie ben ik

°1994

Tijdens mijn studie Toegepaste Psychologie merkte ik als snel dat mijn grote passie werken binnen de thema’s rondom Seksuologie is. Vandaar dat ik na afronding van die studie de master Seksuologie ben gaan volgen aan de Katholieke Universiteit te Leuven en deze succesvol heb afgerond.

Naast mijn werk als Seksuoloog binnen Senses Praktijkhuis ben ik ook werkzaam in de online media om zo taboes te doorbreken en correcte informatie over seksualiteit, intimiteit en relaties te verspreiden.

Doelgroep

Adolescenten en volwassenen
Individuen en koppels

Thema’s

De vragen en/of zorgen die te maken hebben met seksualiteit kunnen heel breed zijn. Daarom zou het goed kunnen dat jouw hulpvraag niet terug te vinden is in het onderstaande lijstje. Aarzel niet om te mailen of bellen indien jouw hulpvraag niet binnen de volgende thema’s past.

Je kan bij mij terecht voor o.a.:

Vragen/zorgen/moeilijkheden over/met:
– Opwinding: verminderde, geen of verhoogde mentale opwinding en/of genitale opwinding (erectieproblemen, moeilijkheden m.b.t. vochtig worden)
– Verlangen: verschil in verlangen met partner, geen verlangen, te veel verlangen
– Orgasme/ejaculatie: vroegtijdige ejaculatie/orgasme, geen orgasme, vertraagd orgasme
– Pijnklachten: dyspareunie, vaginisme
– Seksuele identiteit: seksuele oriëntatie, genderidentiteit
– Aanpassingen binnen seksualiteit bijvoorbeeld in het geval van een fysieke beperking
– Seksuele onzekerheden
– Seksuele ontevredenheid
– Andere problemen of klachten m.b.t. de (seksuele) relatie
– …

Werkwijze

De aanmelding gebeurt via e-mail of telefonisch. Er zal dan z.s.m. een afspraak gepland worden.

Tijdens de gesprekken binnen de seksuologische counseling gaan we aan de slag met jouw moeilijkheden/zorgen en/of vragen. Hoe kunnen we deze actief aanpakken en eventueel beantwoorden? In het eerste gesprek, het intakegesprek, zal vooral verkend worden en jouw hulpvraag exploreren. We bekijken de mogelijkheden en of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen. Als seksuoloog ben ik me ervan bewust dat praten over seksualiteit en je zorgen rondom dit thema heel intiem en vertrouwelijk zijn. Daarom is het belangrijk dat beide partijen zich prettig voelen bij een vervolg van de sessie. De stap nemen om met een seksuoloog te gaan praten over jouw hulpvraag/zorgen is ook niet altijd even gemakkelijk. Ik zal daarom mijn best doen om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren.

Hoeveel sessie gesprekstherapie nodig zijn is per hulpvraag verschillend. Dit kan gaan van enkele sessies tot een langdurige begeleiding. In sommige gevallen kan het zinvol zijn samen langs te komen met jouw (eventuele) partner(s).

Tarief

Een individueel gesprek kost €65/50 minuten
Een koppelgesprek kost €70/60 minuten

Een afspraak annuleren kan tot 24u voor uw geplande afspraak. Zo kan ik in uw plaats eventueel nog doorgeven aan iemand anders. Indien u minder dan 24u op voorhand annuleert, wordt het bedrag van de geplande consultatie aangerekend als tegemoetkoming.

Betalen kan cash of met de Bancontact/payconiq-app op je smartphone.