Kelsey Mannaerts

Kelsey Mannaerts Arbeidspsycholoog Senses Praktijkhuis Lier

Arbeids- en Organisatiepsycholoog
Psychologisch Consulent

Contact

Ik verwelkom je graag tot november 2023 in Senses Praktijkhuis te Lier op maandag.

Een afspraak vastleggen kan online, telefonisch of per e-mail. Uit respect voor mijn cliënten beantwoord ik geen telefoon tijdens de sessies. Laat gerust een voicemailbericht achter met je gegevens en ik contacteer je zo spoedig mogelijk.

Boek hier online een afspraak: https://rosa.be/nl/kelsey-mannaerts

T: 0494/36.06.35

E: kelsey.mannaerts@gmail.com

Wie ben ik

°1995

Aangename kennismaking, ik ben Kelsey Mannaerts. In 2016 studeerde ik af als Bachelor in de Toegepaste Psychologie aan de Thomas More Hogeschool te Antwerpen. Vanuit mijn diepgewortelde interesse in psychologie, besloot ik mijn studies verder te zetten. Ik koos voor de Master Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit Brussel. Mijn eindstage deed ik bij een Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk. In 2020 verliet ik met onderscheiding de schoolbanken en ruilde ik mijn stageplaats in voor mijn vaste werkplek. Als Preventieadviseur Psychosociale Aspecten bood ik, in het kader van psychosociaal welzijn, begeleiding aan individuen en ondersteuning aan organisaties op beleidsmatig vlak. Daarnaast heb ik een periode gewerkt als Recruiter, waarbij ik mijn kennis op het gebied van Human Resources heb kunnen verbreden.

Doelgroep

(Jong)volwassenen vanaf 18 jaar.

Werkwijze

Tijdens een eerste intakegesprek luister ik naar jouw verhaal en stellen we samen jouw hulpvraag en doel(en) scherp. Op die manier wordt het voor ons beide duidelijk waar we naartoe zullen werken. Dit gesprek kan éénmalig zijn of het begin van een traject, kort of lang. We evalueren dit samen, de uiteindelijke beslissing ligt bij jou.

Omdat iedereen uniek is, zorg ik voor een begeleiding op maat. Ik sta je in jouw groeiproces bij met een koel hoofd en een warm hart. Vanuit een praktisch en doelgericht oogpunt werk ik regelmatig met oefeningen die helpen om jou meer in je kracht zetten.

Burn-out

Intussen is de term “burn-out” een alomgekend begrip geworden in onze maatschappij. Maar wat is het precies? De psycholoog Freudenberger beschreef het fenomeen voor het eerst. Hij koos voor de term “burn-out” omdat het verwijst naar een proces waarbij een persoon eerst in vuur en vlam staat voor een job. Na verloop van tijd kan deze vlam op een lager pitje gaan branden en soms zelfs helemaal uitdoven. Als gevolg hiervan raken we uitgeput. We kunnen onze focus moeilijk bewaren en ons geheugen laat ons geregeld in de steek. We worden prikkelbaar, dreigen de controle over onze emoties te verliezen en moeten ons vaak naar het werk slepen. Herken jij je hierin? Dan is het tijd voor een stevige portie mentale vitaliteit!

De weg naar een gezonder, gelukkiger en kalmer leven start met een oriënterend gesprek. Op basis van jouw noden maken we een plan van aanpak. Hierbij verdiepen we ons in jouw stressklachten en -bronnen. We kijken naar jouw energieniveau en hoe we het kunnen herstellen. Daarnaast krijg je handvaten om met stress en emoties om te gaan. We gaan op zoek naar jouw talenten en versterken jouw competenties. Vaak raken we immers vervreemd van onszelf doordat we onze eigen belangen zo vaak achteruit hebben geschoven. We richten de aandacht terug op datgene wat we zelf belangrijk vinden en waar we naartoe willen. Je zal merken dat je meer in balans komt met je authentieke zelf. Je bent minder gespannen en stelt nieuwe grenzen. Je zal vaker ‘nee’ zeggen in plaats van ‘natuurlijk’. We laten de behoefte om tot in het oneindige te plezieren en perfectioneren los.

Ik ben vereerd om deze reis samen met jou te mogen maken.  

Tarief

Het tarief voor een sessie van 1 uur bedraagt 65€. De betaling gebeurt aan het eind van elke sessie. Betalen kan contant (liefst gepast) of met de bankapplicatie Payconiq.

Mogelijkheid tot gedeeltelijke terugbetaling via de meeste ziekenfondsen, m.u.v. de Christelijke Mutualiteit (CM). Raadpleeg de voorwaarden via jouw mutualiteit.

Indien je een gemaakte afspraak wil verplaatsen of annuleren, gelieve dan minstens 24 uur op voorhand te verwittigen via telefoon of e-mail. Bij een laattijdige annulatie of niet komen opdagen, zal het volledige bedrag van de sessie in rekening worden gebracht. Bedankt voor je begrip.