Karen Lambrecht

Karen Lambrecht studiecoach Senses

Leercoach, Faalangstreductietrainer en Talentenfluisteraar

Contact

Graag ontvang ik jou op woensdag en zaterdag in Senses Praktijkhuis Lier, na afspraak:

T: 0485/529.541
E: het.sprankelnest@outlook.com

Wie ben ik

Ik ben bij Senses gestart vanuit mijn passie voor onderwijs. Ik werkte de voorbije 10 jaar als leerkracht in het gewoon en buitengewoon basisonderwijs, waarvan 6 jaar als zorgcoördinator en beleidsmedewerker.

Omdat ik in ons onderwijssysteem te weinig ruimte voel om kinderen te doen groeien in leer -en zelfbewustzijn ging ik me hierrond bijscholen. Ik deed o.a een opleiding tot life coach, kindercoach, creatief coachen, ging talenten fluisteren bij Luk Dewulf en volgde de opleiding tot faalangstreductietrainer bij Feelfine en Kinderprof in Rotterdam.                                                                           
Op het programma staat nog een verdieping tot leercoach, de opleidingen Kids Skills en Mission Possible trainer van Ben Furman, Kindertolk bij PresentChild en NLP.

Ik vind het héérlijk om hierin te blijven groeien en anderen te doen groeien. Een groeimotor noemt Luk Dewulf me in zijn boeken. Daarnaast ben ik volgens zijn talentenindeling ook een zinzoeker, sfeervoeler, foutenspeurneus,woordkunstenaar en positivo.

Doelgroep

Kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar

Faalangst : vanaf 9 jaar

Waarvoor kan je bij mij terecht?

 

 • Faalangst :
  Angst voelen is heel normaal en heel nodig. Maar wanneer angst je gaat beperken, je dingen gaat vermijden die je graag zou doen of kunnen, wanneer je blokkeert bij het maken van een toets of examen waardoor je gaat onderpresteren, dan is het tijd voor actie.Goed nieuws : je angst om te falen is niet je karakter! Je kan er iets aan doen.

  Op een speelse manier ontdekken we de kracht van onze gedachten en zoeken we naar meer ontspanning op enge momenten.

  Zullen we samen springen en sprankelen? Als anderen het kunnen kan jij het ook!

 • Leercoaching :
  Wat heb ik nodig om beter te studeren? Hoe plan ik mijn huiswerk? Hoe zoek ik structuur in een tekst? Welke leerstrategie gebruik ik? Op welke manier herhaal ik de leerstof best? Hoe maak ik een mindmap? Hoe werk ik naar een examen toe? Hoe motiveer ik mezelf? Leren is voor iedereen anders. We zoeken uit wat voor jou het beste werkt.
 • Bijlessen :
  Loop je ergens vast bij rekenen, taal, WO, … Heb je meer tijd, uitleg of herhaling nodig? We pakken het aan en maken leren weer leuk!  Ook anderstalige kinderen en jongeren die hun Nederlands willen verbeteren heel welkom.
 • Huiswerkbegeleiding :
  individueel of in groep
 • Talenteninterview :
  Wat maakt me uniek? Wat zijn mijn sterktes? Wat maakt me blij? Wat geeft me energie? We maken het samen visueel.           Een heerlijk cadeautje aan jezelf! Ook voor volwassenen.
 • Talentencoaching :
  Hoe kan ik vanuit mijn talenten mijn beperkingen compenseren? Kan ik iets veranderen in mijn leven zodat ik meer tijd heb voor mijn talenten, meer energie heb, me gelukkiger voel? Het zit vaak in de kleine dingen.

Tarief

Intake / verkennende babbel: gratis

Faalangst en talentencoaching : 50 euro/u

Leercoaching en bijlessen : 40 euro/u

Huiswerkbegeleiding : 35 euro/u individueel, 25 euro/u per 2 en  20 euro/u  per 3

Vast huiswerkgroepje (max 3 kinderen) op dinsdag van 15.50u tot 17u. (aankoop 5-beurtenkaart 80 euro)


Meer info op 
www.hetsprankelnest.be