Joël Mangé

Joel Mangé Adem en Meditatie coach Senses Praktijkhuis

Adem en meditatie coach

“The healer you have been looking for,
is your own courage to know and love yourself completely.
– Yung Pueblo –

Contact

Ik ben aanwezig in Senses Praktijkhuis Lier:
maandag 8u/13u, dinsdag 18u/23u en vrijdag 13u/18u.

Op deze dagen ben jij welkom in mijn praktijkruimte, om helemaal tot rust te komen en jezelf op te laden.

Afspraken kunnen geboekt worden via mail of via gsm:
T: 0475/28.47.26
E: info@ishiki.be

Wie ben ik

Hoi, ik ben Joël, partner van een zeer ondernemende fotografe en vader van een kunstzinnige zoon van 14 jaar. Ik ben woonachtig in Mortsel en baad daar een adem/meditatie en energetische healing praktijk uit. Ik heb de laatste 6j gewerkt in de thuiszorg als zorgkundige, hier heb ik de noden en de zorgen van de mensen leren kennen. Daardoor kan ik met een hele grote empathische blik naar een situatie kijken.

Deze adem/meditatie coaching ga ik nu ook hier in Senses Praktijkhuis verzorgen.

Zelf heb ik jaren geworsteld met overgewicht en mentale instabiliteit, een heftige jeugd zorgde voor een laag zelfbeeld en een obstakel om te durven zijn wie ik echt van binnen was.

Na een lange zoektocht ben ik bij ademwerk en meditatie uit gekomen, dit heeft voor mezelf een wereld van verschil gemaakt en heeft me getransformeerd naar de evenwichtige persoon die ik nu ben.

Dit wil ik jou ook meegeven in jouw leven!

Doelgroep

Volwassenen, jongvolwassenen

Wat doe ik

Ik ben dus een adem en meditatie coach. Waarom coach, omdat ik jou ga coachen naar een beter adempatroon en een rustige, heldere mindset. Ik ga jou de tools geven, om op termijn, zelf mee aan de slag te kunnen. Ik hou de ruimte veilig, zodat jij kan groeien en loslaten waar nodig.

Ik werk telkens met een kennismakingsgesprek om te voelen of het voor jou een mooie samenwerking kan zijn. Na dit gesprek heb je 2 losse sessies die je kan komen doen om voeling te krijgen met wat ademwerk en meditatie nu eigenlijk is. Nadien is er een traject van 12 weken waar je kan instappen. Een traject waar ik jou volledig gepersonaliseerd begeleid van een onbewuste ademhaling naar een bewuste, transformerende ademhaling. In dit traject ga jij leren werken aan jouw zenuwsysteem, immuunsysteem en hormonaal systeem. Je gaat leren om controle te krijgen over je body, mind en soul.

Mijn sessies zijn dus met een brede holistische aanpak, waar fysiek blokkades, mentale/emotionele blokkades of spirituele blokkades kunnen loskomen en verwerkt worden. Een manier van heling waar jij je lichaam, brein en ziel leert om vanuit jouw authentieke zelf te durven leven.

Tarieven

€ 66 voor een sessie van 60 minuten.

Traject van 12 weken:
Basis 1 sessie per week: € 222
Medium 2 sessies per week: € 444
Advanced 3 sessies per week: € 666

Er kan cash betaald te worden of met de bankapp.

Gelieve mij minstens 24 uur op voorhand te verwittigen indien een geplande afspraak niet kan doorgaan. Een sessie die minder dan 24 u. op voorhand geannuleerd wordt, wordt volledig in rekening gebracht.