Jessy Willems

Jessy Willems Toegepaste psycholoog Senses Praktijkhuis

Psychologisch consulent

Psychodiagnosticus/screening ADHD

Contact

Graag ontvang ik u op zaterdag in Senses Praktijkhuis Mortsel, enkel na afspraak. Ik neem geen nieuwe aanmeldingen meer aan.

T: 0456 55 26 54

E: jessy.senses@gmail.com

Wie ben ik

Mijn naam is Jessy Willems, part time psychologische consulente bij groepspraktijk Senses en full time hulpverlener bij het crisisteam +18 van het CAW.

Dagelijks begeleid ik zorgvragen van allerlei aard. Beide jobs voer ik uit met een aangeboren passie om anderen positief te versterken.

Hiervoor heb ik als psychopedagogisch werker bij het CLB gewerkt. Dankzij deze job merkte ik al snel dat mijn grootste kracht bij individuele begeleidingstrajecten ligt.

Waarmee onderscheid ik mezelf?

Als coach bied ik jou een luisterend oor binnen een ongedwongen sfeer waarin je jezelf kan zijn. Ik geef gehoor zonder oordeel of vooringenomenheid. Mijn begeleiding typeert zich door het focussen op iemands krachtbronnen in plaats van diagnoses of problematieken. Coaching draait namelijk om een wisselwerking waarbij ik je uitdaag om je grenzen te verleggen. Mijn doel is bereikt wanneer jij, ondanks je valkuilen, een levensstijl kan creëren die bij je past en jou gelukkig maakt. Mijn begeleiding vloeit voort vanuit de benadering van de cognitieve gedragstherapie en positieve psychologie. Mijn begeleidingsstijl kan omschreven worden als warm, openhartig, dynamisch en uitdagend.

Ik onderscheid me in mijn begeleiding die persoonlijk en op maat is. Jij blijft de kenner van je eigen leefwereld en ik bied jou de nodige, evidence based, tools aan om de beste versie van jezelf naar boven te halen.

Voor wie

Een diagnose of niet, bij mij kan je terecht voor begeleiding op maat rond de moeilijkheden waar jij mee kampt. Iedereen is uniek en samen brengen we in kaart waar jij tegenaan botst, maar ook waar jij graag verandering in wil zien.

Binnen praktijk Senses kan je bij mij terecht voor thema’s van allerlei aard, o.a.:

  • concentratiemoeilijkheden tot ADHD
  • emotieregulatie & zelfbeeld versterken
  • assertiviteit & leren opkomen voor jezelf
  • verbindend communiceren
  • studiekeuzes

Eerst nodig ik jou uit voor een kennismakingsgesprek. Hierbij bevraag ik je individuele noden en concrete hulpvraag. Zodra dit voldoende is verhelderd, stippelen we samen een traject uit. De totale duur van een traject kan bij iedereen verschillen. Sommigen hebben voldoende aan 1 sessie, anderen hebben er liever meer. Dit alles valt individueel te bespreken.

Wanneer na een eerste of meerdere gesprekken duidelijk wordt dat er intensievere hulp nodig is, kan ik jou doorverwijzen naar de geschikte hulpverlening.

Doelgroep

Psychologische consults: jongeren en jongvolwassenen tussen 10 en 25 jaar

ADHD-screening en/of coaching: kinderen vanaf 5 jaar / jongeren / volwassenen

Tarief

Individuele gesprekken:

  • 60 euro voor een sessie van 50min.
  • 90 euro voor een sessie van 80 min.

ADHD-screening incl. psychodiagnostisch verslag: 240 euro

  • Screening executieve functies: 60 euro
  • Psychodiagnostisch verslag met advies: 180 euro

Betaling gebeurt na iedere sessie bij voorkeur contant.

Gelieve mij minstens 24u op voorhand te verwittigen indien een geplande afspraak niet kan doorgaan. Een consultatie die minder dan 24u op voorhand wordt geannuleerd, wordt in rekening gebracht.