Ina Wermelskirchen

Ina Wermelskirchen EMDR therapeut Senses Praktijkhuis Mortsel

Loopbaanbegeleider

EMDR therapeut/WingWave Coach

Contact

Ik werk in Senses Praktijkhuis Lier op maandag en vrijdag en in Senses Praktijkhuis Mortsel op woensdag en donderdag, enkel na afspraak:  

Mijn contactgegevens:

T: 0497 361 464
E: ina@sensespraktijkhuis.be 
W: www.motio.be

Maak je afspraak: www.rosa.be

Wie ben ik

Voordat ik mijn avontuur als personal coach begon, werkte ik dertig jaar in sales management en business development, zowel in KMO’s, familiebedrijven en multinationals. De passie om heel persoonlijk te werken met mensen werd lang onderdrukt door mijn nood aan een ‘veilige’ functie.

Pas in 2008 was ik klaar om mijn beroepskeuze in vraag te stellen. Een burn-out heeft me grondig wakker geschud. Ik schreef me in voor een opleiding psychologie en voelde me onmiddellijk thuis. Eindelijk had ik gevonden waar ik moest zijn. Het voorbije decennium volgde ik nog verschillende opleidingen en bijscholingen, allemaal gericht op het actief begeleiden van mensen in leven en loopbaan.

Diploma’s & certificatie

  • WingWave Coach (EMDR in coaching), WingWave academie, Duitsland
  • NLP Coach &Trainer, Centrum GEA, België
  • NLP – Practitioner, School voor NLP, België)
  • Studies Psychologische Consulente, ALH, Duitsland
  • Loopbaanprofessional, HRD Academy, België
  • Stress & Burn-out Coach, HRD Academy, België
  • TMA Professional, Acerta, België  
  • Interculturele Coach/Trainer, Cartus Ltd., UK
  • Verslavingsadviseur, ALH, Duitsland

Werkzaamheden bij Senses

Loopbaanbegeleiding

Hoe zou het zijn om je niet meer pompaf te voelen en niet langer te moeten klagen en zagen in je vrije tijd? Stel je voor dat je neutraal – of zelfs goedgezind – naar het werk kan gaan, frustraties makkelijker kan omdenken en een helder perspectief hebt op wat jij wil én wat haalbaar is.

Als coaching praktijk richt Motio zich op het herstellen van een gezonde balans, zowel persoonlijk als professioneel. Je bent zoveel uren van je leven aan het werk: het is écht de moeite waard om te onderzoeken hoe jij er maximaal energie en voldoening uit kan halen. Zéker wanneer je – onbewust – overtuigd bent van het feit dat jij dit onmogelijk nog kan bereiken.

Het doel is jou opnieuw in beweging te brengen door samen te sleutelen aan een concreet en realiseerbaar plan. Hiervoor worden jouw talenten en dromen, maar ook je blokkades, begrenzende overtuigingen en stressfactoren grondig onder de loep genomen.

Je laten begeleiden in je loopbaan betekent niet per se ‘ander en beter’. Een nieuwe job is dan ook zeker niet altijd de oplossing. Soms heb je nood aan een fris perspectief, aan ruimte voor aanvaarding, aan ondersteuning om negatieve emoties te neutraliseren. Zo kan werken weer een aangenaam onderdeel worden van je leven.

Motio werkt hiervoor samen met Acerta en IPO Careerpoint door de VDAB erkende loopbaancentrums. Op die manier krijg je de mogelijkheid om te betalen via de zeer voordelige loopbaancheques. Voor de exacte voorwaarden kan je terecht op www.vdab.be/loopbaancheques

Tarieven

 

Begeleiding met VDAB loopbaancheques: € 40 voor 4 sessies (€ 80 voor 7 sessies van 60 min). 

Begeleiding zonder VDAB loopbaancheques:  € 75 per sessie van 50+/- 60 min

.