Ina Wermelskirchen

Ina Wermelskirchen EMDR therapeut Senses Praktijkhuis Mortsel

EMDR therapeut/WingWave Coach

Contact

Ik werk in Senses Praktijkhuis Lier op maandag en vrijdag en in Senses Praktijkhuis Mortsel op woensdag en donderdag , enkel na afspraak:  

Mijn contactgegevens:

T: 0497 361 464
E: ina@sensespraktijkhuis.be 
W: www.motio.be

Maak je afspraak: www.rosa.be

Wie ben ik

Voordat ik mijn avontuur als personal coach begon, werkte ik dertig jaar in sales management en business development, zowel in KMO’s, familiebedrijven en multinationals. De passie om heel persoonlijk te werken met mensen werd lang onderdrukt door mijn nood aan een ‘veilige’ functie.

Pas in 2008 was ik klaar om mijn beroepskeuze in vraag te stellen. Een burn-out heeft me grondig wakker geschud. Ik schreef me in voor een opleiding psychologie en voelde me onmiddellijk thuis. Eindelijk had ik gevonden waar ik moest zijn. Het voorbije decennium volgde ik nog verschillende opleidingen en bijscholingen, allemaal gericht op het actief begeleiden van mensen in leven en loopbaan.

Diploma’s & certificatie

  • WingWave Coach (EMDR in coaching), WingWave academie, Duitsland
  • NLP Coach &Trainer, Centrum GEA, België
  • NLP – Practitioner, School voor NLP, België)
  • Studies Psychologische Consulente, ALH, Duitsland
  • Loopbaanprofessional, HRD Academy, België
  • Stress & Burn-out Coach, HRD Academy, België
  • TMA Professional, Acerta, België  
  • Interculturele Coach/Trainer, Cartus Ltd., UK
  • Verslavingsadviseur, ALH, Duitsland

Werkzaamheden bij Senses

Kanker… en nu?

Maart 2019.

Ik stap in de auto van mijn partner die voor de praktijk van mijn gynaecoloog op mij wacht. “Je kunt best voor een goede oppas voor de honden zorgen…. Ik heb kanker, volgende week word ik al geopereerd.”

Veel meer zeggen kan ik niet op dit moment. Er raast van alles door mijn hoofd, maar vooral praktische dingen die op korte termijn moeten georganiseerd worden. Hoe vertel ik dit aan mijn familie, want mijn vader is pas overleden aan de gevolgen van prostaatkanker?

Hoe vertel ik dit aan vrienden die dezelfde diagnose kregen? Ik maak me zorgen om mijn partner, die als naaste nu het hele verhaal mee moet dragen.  

 

Toen ik de diagnose kanker kreeg, koos ik ervoor me te laten begeleiden door een professionele coach.

Haar objectieve zicht op de situatie, haar oplossingsgerichte vragen en het samen zoeken naar antwoorden hielpen mij enorm.

Bovendien was tijdens onze gesprekken de focus helemaal op mij gericht: Ik moest geen rekening houden met de emoties, gedachten en angsten van mijn omgeving,

Als coach en ervaringsdeskundige help ik ook jou graag om met de diagnose kanker om te gaan, zodat je opnieuw van het leven kunt genieten.

Tarief

€75 per sessie van 50+/- 60 min