Fran Delbeke

Loopbaancoach

“When you do things from your soul, you feel a river moving in you, a joy”

(Rumi)

Contact

Consultaties op donderdagavond, vrijdagvoormiddag en zaterdagvoormiddag in Senses Praktijkhuis Lier, enkel na afspraak:
T: 0472/894140
E: fran.delbeke@arcturus.be

Wie ben ik

Na meer dan 20 jaar full-time aan de slag te zijn in het bedrijfsleven besloot ik in 2018 om het heft in eigen handen te nemen en mijn eigen bedrijfje op te richten. Mijn werk als bio-ingenieur in een Europees bedrijf gaf me niet meer de voldoening en vooral de zingeving waar ik naartoe op zoek was.

Na 5 jaar verdieping in NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) studeerde ik als Master NLP af bij Arcturus en bleek de opstart als loopbaancoach opeens een evidentie. 

Mijn werk als loopbaancoach is voor mij een prachtige aanvulling bij het geven van trainingen en workshops rond Verbindende Communicatie en Leiderschap aan bedrijven en particulieren.

Opleidingen

Naast mijn verschillende opleidingen NLP (Practioner en 2 Master opleidingen) volgde ik tal van andere opleidingen zoals Masterclass Teamcoaching, Train de Trainer Verbindende Communicatie, opleiding talent gedreven werken, systemisch werken vanuit de talentenbril.
Bovendien maak ik onderdeel uit van een uitgebreid ondersteundend netwerk loopbaancoaches en trainers Verbindende Communicatie.

 

Loopbaanbegeleiding

Misschien voel je je niet meer gelukkig in je job en begint elke weekdag met een knoop in je maag. Of twijfel je of je de overstap zou maken naar een andere functie of een ander bedrijf? Sommige mensen staan voor een grote professionele uitdaging en zijn op zoek naar een klankbord. Of weet je eigenlijk niet zo goed wat je in je job blij maakt of energie geeft? Wie weet denk je eraan om je eigen bedrijfje op te starten.

Worstel je met eender welke vraag rond je job of verdere opleidingen? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou!

Ik kijk voorbij het gedrag en help je om vanuit verbinding met jezelf duidelijkheid te krijgen over welke stappen er nodig zijn om op professioneel vlak gelukkig te zijn. Mijn aanpak is volledig op jouw maat. Iedereen heeft immers een andere vraag en heeft ondersteuning nodig op zijn of haar eigen manier.

Bovendien motiveer ik je om in beweging te komen! Doordat ik heel positief ben ingesteld krijgen anderen ook energie, waardoor ideeën en initiatieven ook echt in actie worden omgezet en resulteren in verandering.

Als je geïnteresseerd bent neem dan even contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan gerust via de telefoon.

Doelgroep

Volwassenen (werknemers, leidinggevenden, zelfstandigen)

Tarieven

Met VDAB loopbaancheques
10€/ consult van 1 uur.
Je komt hiervoor in aanmerking indien je als werknemer of zelfstandige minstens zes jaar werkervaring bezit: verdere voorwaarden kan je terugvinden op de website van de VDAB (vdab.be/loopbaanbegeleiding).  Je kiest een traject van minimum 4 of maximum 7 uur.

Ik werk samen met het loopbaancentrum Arcturus en de VDAB.

Zonder loopbaancheques:
60 €/consult van 1 uur