Fran Delbeke

Jongeren – studiekeuze en talent

“You only see what you grow an eye for”

(Blij Met Mij Academie)

Contact

Consultaties op donderdagavond, vrijdagvoormiddag en zaterdagvoormiddag in Senses Praktijkhuis Lier, enkel na afspraak:

T: 0472/894140
E: fran.delbeke@arcturus.be 

Wie ben ik

Na meer dan 20 jaar full-time aan de slag te zijn in het bedrijfsleven besloot ik in 2018 om het heft in eigen handen te nemen en mijn eigen bedrijfje op te richten. Mijn werk als bio-ingenieur in een Europees bedrijf gaf me niet meer de voldoening en vooral de zingeving waar ik naartoe op zoek was.

Na 5 jaar verdieping in NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) studeerde ik als Master NLP af bij Arcturus en verdiepte ik me in talentgedreven werken bij de Blij Met Mij Academie en Luk Dewulf.

Werken als talentencoach met jongeren is een prachtige aanvulling bij mijn werk als loopbaancoach en het geven van trainingen en workshops rond Verbindende Communicatie aan bedrijven en particulieren.

Opleidingen

Naast mijn verschillende opleidingen NLP (Practioner en 2 Master opleidingen) volgde ik tal van andere opleidingen zoals Masterclass Teamcoaching, Train de Trainer Verbindende Communicatie, opleiding talent gedreven werken, systemisch werken vanuit de talentenbril. Ik heb ook het label Kindertalentfluisteraar.

Bovendien maak ik onderdeel uit van een uitgebreid ondersteunend netwerk loopbaancoaches en trainers Verbindende Communicatie.

Studiekeuze en talent

Loop je vast door het grote studie-aanbod en heb je eigenlijk geen idee welke richting je verder wil inslaan?

Dan kan een talenten-interview je een heel eind op weg helpen. Samen gaan we op zoek naar je talenten, naar datgene waar je energie van krijgt en blij van wordt zodat je deze waardevolle informatie kan meenemen in je studiekeuze. We maken een onderscheid tussen wat je goed kan (je competenties) en waar je blij van wordt (je talenten). We kijken naar welke contexten voor jou ideaal zijn om je talenten verder tot ontwikkeling te brengen of in welke contexten jij je het beste voelt.

Jij bent expert van jezelf, ik help je gewoon een handje om meer over jezelf te ontdekken!

Als je wil kunnen we je talenten ook naast je mogelijke studiekeuzes leggen en kijken welk plaatje het beste bij je past!

Als je geïnteresseerd bent neem dan even contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan gerust via de telefoon.

Doelgroep

Jongeren vanaf 12 jaar

Tarief

60 €/consult van 1 uur