Fran Delbeke

Jongeren en communicatie

“Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending”

(Blij Maria Robinson)

Contact

Consultaties op donderdagavond, vrijdagvoormiddag en zaterdagvoormiddag in Senses Praktijkhuis Lier, enkel na afspraak:

T: 0472/894140
E: fran.delbeke@arcturus.be

Wie ben ik

Na meer dan 20 jaar full-time aan de slag te zijn in het bedrijfsleven besloot ik in 2018 om het heft in eigen handen te nemen en mijn eigen bedrijfje op te richten. Mijn werk als bio-ingenieur in een Europees bedrijf gaf me niet meer de voldoening en vooral de zingeving waar ik naartoe op zoek was.

Harmonie en verbinding zijn voor mij 2 essentiële waarden en het geeft me enorm veel voldoening wanneer ik de impact zie van Verbindende Communicatie op het leven van de mensen waarmee ik werk.

Jongeren nemen een speciaal plekje in in mijn hart. Ik wil er graag zijn voor onze jongeren, als ze een helpende hand nodig hebben bij hun studiekeuze of gewoon iemand om mee te praten. Een verschil maken voor onze jeugd is echt mijn persoonlijke missie.

Opleidingen

Naast mijn verschillende opleidingen NLP (Practioner en 2 Master opleidingen) volgde ik tal van andere opleidingen zoals Masterclass Teamcoaching, Verbindende Communicatie, Train de Trainer Verbindende Communicatie, opleiding talent gedreven werken, systemisch werken vanuit de talentenbril. Ik heb ook het label Kindertalentfluisteraar.

Bovendien maak ik onderdeel uit van een uitgebreid ondersteunend netwerk loopbaancoaches en trainers Verbindende Communicatie.

Communicatie

Communicatie is ongelooflijk belangrijk en tegelijkertijd één van de moeilijkste dingen die er bestaat. Het is best wel een uitdaging om te zeggen hoe je je voelt of om een moeilijke boodschap over te brengen. Al zeker als de ander belangrijk voor je is.

Misschien heb je het gevoel dat er niemand echt naar je luistert of hoort wat je te zeggen hebt? Of heb je veel te vertellen maar vind je de woorden niet?

Dan wil ik graag naar je luisteren of je helpen om de woorden te vinden die kunnen beschrijven hoe je je voelt en wat je nodig hebt zodat jij dit op jouw beurt kan delen met diegene die voor jou belangrijk is. Of dat doen we samen.

Als je geïnteresseerd bent neem dan even contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan gerust via de telefoon.

Doelgroep

Jongeren vanaf 12 jaar

Tarief

60 €/consult van 1 uur