Fran Delbeke

Bemiddeling op basis van Verbindende Communicatie

“Why struggle to open a door between us while the whole wall is an illusion” – Rumi

Contact

Consultaties op donderdagavond, vrijdagvoormiddag en zaterdagvoormiddag in Senses Praktijkhuis Lier, enkel na afspraak:

T: 0472/894140
E: fran.delbeke@arcturus.be

Wie ben ik

Na meer dan 20 jaar full-time aan de slag te zijn in het bedrijfsleven besloot ik in 2018 om het heft in eigen handen te nemen en mijn eigen bedrijfje op te richten.

Harmonie en verbinding zijn voor mij 2 essentiële waarden en het geeft me enorm veel voldoening wanneer ik de impact zie van Verbindende Communicatie op het leven van de mensen waarmee ik werk.

Opleidingen

Naast mijn verschillende opleidingen NLP (Practioner en 2 Master opleidingen) volgde ik tal van andere opleidingen zoals Masterclass Teamcoaching, Verbindende Communicatie, Train de Trainer Verbindende Communicatie, opleiding talent gedreven werken, systemisch werken vanuit de talentenbril. Ik heb ook het label Kindertalentfluisteraar.

Bovendien maak ik onderdeel uit van een uitgebreid ondersteundend netwerk loopbaancoaches en trainers Verbindende Communicatie.

Bemiddeling op basis van Verbindende Communicatie

Soms vinden we de woorden niet om te zeggen wat we belangrijk vinden of hoe we ons voelen. Keer op keer raken we verzeild in een conflict of kunnen we alleen nog maar zwijgen nadat de ander iets gezegd heeft dat ons kwetst. En toch willen we dat het anders is. En dat we opnieuw die verbinding kunnen vinden met elkaar.

Communicatie is ongelooflijk belangrijk en tegelijkertijd één van de moeilijkste dingen die er bestaat.

Bij bemiddeling help ik beide partijen om te benoemen wat er voor hen echt belangrijk is op een manier die door de andere partij kan gehoord worden. Als we de behoeften van de ander begrijpen, zonder het er daarom mee eens te zijn, kunnen we de verbinding herstellen en samen op zoek gaan naar mogelijke oplossingen.

Bij bemiddeling spreek ik eerst even met beide partijen apart gevolgd één of meerdere gezamenlijke sessies.

Als je op zoek bent naar iemand die je kan helpen om de verbinding te herstellen met iemand die belangrijk voor je is, neem dan even contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan gerust via de telefoon.

Tarief

60 €/h voor individuele sessies.

85€/h voor gezamenlijke sessies.