Ellen Van den Broeck

Ellen Van den Broeck Psycholoog Senses Praktijkhuis

Klinisch psycholoog io
Relatietherapeut

Contact

Je kan bij mij terecht in Senses Praktijkhuis Mortsel op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.

E: Ellenvdb.senses@gmail.com
T: 0483/23.82.66

Wie ben ik

Jaren geleden (in 2000) heb ik mijn Master Lichamelijke Opvoeding behaald aan de Katholieke Universiteit Leuven, waarna ik als reisbegeleider in de Franse Alpen gewerkt heb, de laatste jaren als leidinggevende. Hoewel ik die job altijd heel graag gedaan heb, leidde een persoonlijke verlieservaring tot een volgend, verdiepend hoofdstuk in mijn leven. Een stroom van vragen leidde tot een zoektocht naar antwoorden. De vele reizen die ik daarna ondernomen heb stonden telkens in het teken van het verkennen van mezelf, de ander en de wereld. Deze ontzettend inspirerende ontdekkingsreizen vertaalden zich, onder andere, in vrijwilligerswerk als hulpverlener, opleidingen betreffende zelfontwikkeling, mindfulness, een opleiding tot life-coach en een relatie-therapie opleiding. Om al dit geleerde verder vorm te geven koos ik vervolgens voor de studie Master Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel.

Als we de onderliggende betekenis begrijpen achter gevoelens, gedragingen, ideeën, meningen, irritaties, verlangens, situaties…kunnen we met andere ogen beginnen kijken. 

“In the middle of difficulty lies opportunity.” 

Thema’s

  • Relationele problemen (koppels en algemene relationele moeilijkheden)
  • Relatiebreuken
  • Rouw
  • Levensvragen
  • Eetproblematieken
  • Verslaving

Doelgroep

Volwassenen, koppels, individuen en samengestelde gezinnen.

Tarief

Individueel gesprek: 50€ / 50 minuten
Koppelgesprek: 75€ / 75 minuten

In deze laatste maanden van mijn studie klinische psychologie zal een supervisor mee de kwaliteit bewaken van mijn begeleidingen. Vandaar het verlaagde tarief van 50/75 Euro.

Je kan Cash of via Payconic betalen.

Verplaatsen of annuleren kan tot 24u voor de geplande afspraak. Bij een annulatie minder dan 24u op voorhand wordt het volledig bedrag in rekening gebracht.