Dragana Djurisic

Klinisch psychologe en psychoanalytisch psychotherapeute io

 

Contact

Graag ontvang ik u op vrijdag en zaterdag in Senses Praktijkhuis te Mortsel. Aanmeldingen kunnen enkel op afspraak via telefoon of mail.

T: 0493 78 77 47

E: dragana.senses@hotmail.com

People who speak English are also welcome

Des gens qui parlent français sont aussi bienvenus

Ljudi koji pricaju Sprsko-Hrvatski su isto dobrodosli

Wie ben ik

°1995

Sedert 2018 heb ik mijn master behaald in de klinische psychologie aan de Universiteit van Gent. Na een jaar te werken in een psychiatrie genaamd Clinique de la Borde te Frankijk, heb ik besloten mij verder te scholen en ben ik begonnen met een postgraduaat in de Lacaniaanse en Freudiaanse psychoanalytische therapie aan de Universiteit van Gent. Sinds 2019 ben ik ook vrijwillig therapeute bij TEJO, waar ik laagdrempelige therapie verleen aan jongeren.

Doelgroep

Adolescenten en volwassenen

Werkwijze

Moeilijke gebeurtenissen in je leven kunnen je overvallen en het kan dan zijn dat het allemaal even te veel is. Het kan ook zijn dat je gedachten of gevoelens hebt waarvoor je je schaamt en ze met niemand wilt delen. Of je kan je slecht, angstig of ongelukkig voelen zonder dat je juist weet waarom. De stap zetten naar een psycholoog is dan ook niet altijd vanzelfsprekend. Daarom is het voor mij enorm belangrijk een vrije spreekruimte te creëren waar iedereen zich veilig voelt om zijn of haar verhaal te doen. In je therapeut moet je een vertrouwenspersoon kunnen terugvinden die naar je luistert en waarbij je alles kwijt kan zonder dat er oordelen geveld worden.

Tijdens de gesprekken gaan we samen aan de slag. We gaan op zoek naar ankerpunten in uw verhaal en naar onderliggende, terugkerende patronen die steeds voor moeilijkheden zorgen. Via het woord verschijnt er iets van de particuliere logica die ik ga proberen te (be)grijpen en terug te kaatsen. Op deze manier worden gedachten en handelingen vanuit een nieuwe invalshoek begrepen en verwerkt.

Tarief

± 60 euro voor 1 sessie (duur van de sessie is ± 60 minuten maar kan variabel zijn)

Indien er iets tussenkomt, gelieve dit te laten weten ten laatste 24 u voor de afspraak. Als u de afspraak niet tijdig annuleert, wordt het hele bedrag aangerekend.

Betalingen kunnen niet via bancontact uitgevoerd worden, enkel cash.