Claudia Baldanza

Claudia Baldanza Act- en Hypnosetherapeut, Lichaamsgericht, hartcoherentie

Persoonsgericht experiënteel Counselor 
ACT & Hypnotherapie

Contact

Ik ontvang je graag na afspraak op maandag en dinsdag in Senses Praktijkhuis Mortsel.

Een afspraak maken kan via:

T: 0477/05 80 77

E: claudiabaldanza.senses@gmail.com

W: https://www.dunamiscoaching.be/mijnagenda

Wie ben ik

Ik ben Claudia (°1983). Reeds op jonge leeftijd probeerde ik mensen en de wereld te begrijpen en ondersteunen. Ik studeerde af als socioloog, maar meer dan mijn studie heeft het leven zélf mij gevormd. Zowel tot wie ik op dit moment ben, als tot wat ik als counselor doe. Ik begeleid op een zachte, creatieve en krachtige wijze cliënten op een pad naar meer veerkracht, authenticiteit en regie over het eigen leven. Daarvoor gebruik ik mijn expertise, maar zeker ook mijn gevoel, ervaringen en ervaringsdeskundigheid. Met veel interesse blijf ik me verdiepen en bijscholen in bepaalde therapievormen, de werking van stress, trauma en ons zenuwstelsel.

Naast mijn werk als counselor wandel, lees, schrijf en zing ik graag. Ik beoefen yoga en geef lessen restorative yoga & relaxatie. Daarnaast zoek ik al te graag samen met mijn zoontje het avontuur in de dagdagelijkse dingen van het leven op.

Ik wil je graag ondersteunen in het proces naar meer veerkracht, bewustwording en vitaliteit. Ik begeleid je op een pad naar en dichter bij jezelf. Dit doe ik op een milde en verbindende wijze in een omgeving van vertrouwen en veiligheid. Mijn uitgangspunt is dat elk van ons in alle zachtheid kan helen en veranderen en jij dus ook.​

Doelgroep

Jongeren, jongvolwassenen en volwassenen

Thema’s

 • Identiteits- en levensvragen
 • Persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing
 • Innerlijke conflicten en emotionele moeilijkheden
 • Uitstel- en vermijdingsgedrag
 • Onzekerheid en negatief zelfbeeld
 • Faalangst / perfectionisme
 • Belemmerende overtuigingen en patronen
 • Stress en stresshantering
 • Angstklachten

Ben je niet zeker of je bij mij terecht kan op basis van bovenstaande thema’s? Weet je zelf niet goed wat je hulpvraag is? Contacteer me dan gerust, we bekijken dit samen. Elk traject start met een intakegesprek of een soort kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek neem ik de tijd om naar jouw verhaal te luisteren. Samen verhelderen we je hulpvraag en veranderwens. Ik vertel je wat meer over mijn manier van werken. Hierna bekijken we welke aanpak bij jou aansluit. Een traject is maatwerk waarin ik steeds op zoek ga naar de gepaste vormen en technieken om aan jouw hulpvraag, groei- of veranderwens tegemoet te komen.

Indien je geïnteresseerd bent in hartcoherentie-, relaxatie- of lichaamsgerichte therapie, klik dan hier voor meer info of neem contact met mij op. Deze meer lichaamsgerichte therapievormen kunnen ook in combinatie met bovenstaande vorm ingezet worden. Mijn aanbod wordt steeds aangepast aan jouw unieke zelf. Ik kom hierin tegemoet dankzij een integratieve benadering.

Aanbod: ACT- & Hypnotherapie


“Binnenin hebben wij de sereniteit om te aanvaarden wat niet kan veranderen, de kracht om te veranderen wat kan veranderd worden en de wijsheid om het verschil tussen beide te zien.”

Vrij naar Reinhold Niebuhr


Elk van ons komt vroeg of laat bepaalde moeilijkheden en hindernissen in het leven tegen: angst, verdriet, stress, onzekerheid, belemmerende patronen en overtuigingen … Samen bekijken we welke deze voor jou zijn, of er iets veranderd kan worden en zo niet hoe je hiermee kan omgaan op een werkbare en veerkrachtige wijze. We gebruiken hiervoor o.a. je waarden, kracht en uniekheid en gaan hier samen naar op zoek. Zo kan je de moed opbrengen om ondanks de moeilijkheden te doen wat voor jou betekenisvol is. Want het zoeken naar betekenis in het leven is veel gezonder dan het willen vermijden van ongemak.

In de zoektocht naar jouw innerlijke drijfveren en blokkades gaan we jouw emoties, gedachten en gedrag verhelderen. Hoe? We gaan zachtjes exploreren, gedachten en hersenspinsels ontwarren en emoties ruimte geven.

 • We doen dit door te praten, te ontspannen, gebruik te maken van creatief-intuïtieve oefeningen, …
 • We bewaken onze open en milde houding en onze volle aandacht in het hier en nu.
 • We maken ruimte voor een lach en een traan.
 • We gaan op zoek naar jouw talenten, pijnen, waarden, kracht en uniekheid.

Met deze nieuwe inzichten op zak achterhalen we je veranderwens en bouwen we stapsgewijs richting vertrouwen én waardegerichte actie. We gaan op zoek naar wat jij wil veranderen en bereiken én hoe dit met vernieuwde energie verwezenlijkt kan worden.

In mijn trajecten maak ik indien gewenst gebruik van hypnose als een ondersteunende methode om bepaalde doelen te bereiken. Tijdens hypnose worden de vele prikkels even ‘geparkeerd’ waardoor we een naar binnen gerichte aandacht bekomen. Hier gaan we aan de slag met bepaalde suggesties. Een hypnotherapie sessie wordt gewoonlijk als ontspannend ervaren.

Tarief

70 euro per sessie van ±50 à 60 min

75 euro per hartcoherentie-sessie van ±60 min. Het hartcoherentietraject bestaat uit 4 à 5 sessies van ±60 min inclusief online psycho-educatie, werkboek en opvolging. 

Betaling kan na iedere sessie contant of met Payconiq-Bancontact app.

Gelieve mij minstens 24 uur op voorhand te verwittigen indien een geplande afspraak niet kan doorgaan. Dit kan telefonisch, per sms of whatsapp bericht en via e-mail. Indien men niet tijdig verwittigt, wordt de consultatie aangerekend.

Praktische info en interessante links

www.dunamiscoaching.be