Charlotte De Brabanter

Charlotte De Brabanter, klinisch psycholoog io

Klinisch Psycholoog

Contact

Graag ontvang ik u na afspraak in Senses Praktijkhuis Mortsel op maandag en in Senses Praktijkhuis Lier op dinsdag. Een afspraak maken is mogelijk via telefoon of mail.

T: 0478/12.44.50

E: charlotte.senses@gmail.com

Wie ben ik

°1989

Ik ben afgestudeerd als klinisch psycholoog aan de Vrije Universiteit van Brussel.
Visum klinisch psycholoog 369886 

Voor de opleiding in de klinische psychologie behaalde ik reeds een Master in de Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Gent. Ik ben hierna enkele jaren aan de slag geweest in de private sector, maar miste hier toch het menselijke aspect waardoor ik heb besloten om als werkstudent te starten aan de opleiding klinische psychologie. Dit was een weloverwogen beslissing om mijn passie achterna te gaan om mensen psychologisch te kunnen begeleiden tijdens moeilijke periodes in hun leven.

Doelgroep

Ik richt me op adolescenten en volwassenen, individuele therapie.

Thema’s

Je kan bij mij terecht met vragen rond

  • rouw en verlies,
  • levensvragen,
  • identiteit,
  • relationele problemen,
  • depressieve gevoelens,

De thema’s zijn slechts een indicatie. Er kan steeds samen gekeken worden of ik je bij jouw hulpvraag kan verder helpen.

Werkwijze

In een eerste verkennend gesprek bekijken we samen jouw hulpvraag en de thema’s die je hierbinnen zou willen behandelen. In verdere sessies gaan we samen aan de slag door middel van gesprekken. We werken steeds op jouw tempo met veel respect en vertrouwen voor jouw wensen en noden binnen de therapie. Ik gebruik technieken uit verschillen therapeutische achtergronden.

Tarief

65 euro / gesprek 50 minuten

Betalen kan cash en met Payconiq.

Gelieve 24u op voorhand te verwittigen indien je niet aanwezig kan zijn op het gesprek. Een consultatie die minder dan 24u op voorhand wordt geannuleerd wordt volledig in rekening gebracht.