Catherine Adriaenssen

Catherine_Adriaenssen

Coördinator Senses Praktijkhuis
Klinisch Psycholoog

Contact

Ik ben werkzaam in Senses Praktijkhuis Mortsel en Lier. Je kan mij bereiken via:

T: 0474/64.34.34
E: catherine.adriaenssen@outlook.com

Wie ben ik

°1979

Master Klinische Psychologie – KULeuven
Bachelor Sociaal Werk – Hogeschool Antwerpen

In 2002 heb ik mijn Bachelor diploma Sociaal Werk behaald en in 2006 ook mijn Master diploma in de Klinische Psychologie – optie Volwassenen aan de KULeuven.

Na mijn studies ben ik eerst aan de slag gegaan als consultant bij IBM. De jaren nadien ben ik verschillende jaren werkzaam geweest als psycholoog bij GGZ WNB in Nederland, zowel op de psychose-afdeling als in het Transcultureel team. Ook heb ik een periode als gezinsbegeleider gewerkt in CIG De Stobbe en als recruiter bij Safir Consulting.

Deze jobs combineerde ik telkens met een ambulante praktijk als zelfstandig psycholoog voor adolescenten en volwassenen in Praktijkhuis De Heuvel te Boechout.

In 2013 hebben mijn partner en ik Senses Praktijkhuis in Mortsel opgestart, een multidisciplinaire groepspraktijk met een gevarieerd team van professionals die allen het lichamelijk en geestelijk welzijn van de mensen willen bevorderen. Sinds 2018 hebben we nog een tweede vestiging geopend in Lier. Inmiddels telt ons team 90 medewerkers, verspreid over de twee locaties. Zelf ben ik op beide locaties werkzaam  als coördinator.

Senses is ontstaan uit de basisovertuiging dat het verenigen van professionals de kwaliteit van onze hulpverlening ten goede komt. Ik hou er persoonlijk erg van om een warme en huiselijke sfeer te creëren voor onze medewerkers en alle mensen die we in onze twee huizen mogen ontvangen.