Camille De Paepe

Camille De Paepe Klinisch psycholoog Senses Praktijkhuis

Klinisch psycholoog

“How to be yourself and chose for yourself in an ever-changing world?”

Contact

Graag ontvang ik je op dinsdag en vrijdag in Senses Praktijkhuis Mortsel, enkel na afspraak. Andere dagen online.

E: camille.senses@hotmail.com

T: 0484/673.000

Consults in Nederlands, Frans & Engels

Wie ben ik

Ik ben klinisch psychologe (KULeuven, 2006) gespecialiseerd in Cognitieve gedragstherapie en ik behaalde eveneens een diploma in de psychodiagnostiek (Lessius, 2002). Mijn consultaties richten zich voornamelijk tot volwassenen en adolescenten, zowel in het Nederlands, in het Frans als in het Engels.

Ik begon bij de CGG in Sint-Niklaas (2001) om vervolgens actief te zijn op de diagnose- en opnamedienst van Sint-Amedeus Mortsel (2002 & 2005). In de GGZ van Nederland was ik werkzaam op de afdeling psychosezorg (2006). Tenslotte sloot ik me aan de missie van de Verenigde Naties in Congo (2008) om hulp te bieden aan leden met posttraumatische stressklachten. In 2015 startte ik bij Senses Praktijkhuis Mortsel voor 3 jaar. Ik specialiseerde me verder in Stress & Burnout (2015) en Traumahulpverlening (2017). Vandaag ben ik opnieuw actief lid van Senses Praktijkhuis.

Erkend door Psychologen Commissie 812109192

Aanbod

Wat kan je verwachten? Samen, vertrekken we vanuit een plek van kwetsbaarheid. Deze broosheid, fragiliteit maar ook rauwe echtheid staat ons toe om je authentieke zelf te exploreren. Ik ga je als het ware een spiegel voorhouden, om zo stil te staan bij wat jou in de weg staat om in je kracht te staan. Wat zijn de verwachtingen die jou worden opgelegd en waaronder je gebukt gaat? Welke patronen keren steeds terug en belemmeren je groei? Welke grenzen zou je moeten stellen om dicht bij jezelf te blijven? Stap voor stap wil ik je aanzetten tot doelgerichte acties om zo te groeien tot je essentie. 

Tarief

70€ per consult

Annuleren moet 24u vooraf, anders wordt deze volledig in rekening gebracht