Bram Franquet

Klinisch Psycholoog
Systeemtherapeut io

“The day you plant the seed is not the day you eat the fruit. Be patient and stay the course.”
– Fabienne Fredrickson

Contact

Je bent welkom op maandag. Ik ben het best bereikbaar via mail.

T: 0493/91.74.34

E: bram.franquet@sensespraktijkhuis.be

Wie ben ik

°1984

Erkenningsnummer psychologencommissie: 841113359

In 2013 studeerde ik af als klinisch psycholoog aan de KU Leuven. Daarna werkte ik o.a. als opvoeder en in het buitengewoon onderwijs en heb ik me de voorbije jaren toegelegd op het geven van therapie. Aan de interactie-academie specialiseer ik me nu verder als systeemtherapeut.

Voor ik met psychologie in contact kwam, studeerde ik productontwikkeling en was ik er ook een tijdje in werkzaam. Een creatieve aanpak en inbreng van visualisaties zijn handige tools die nu ook als therapeut nuttig zijn.

Werkwijze

Een psychische hulpvraag wordt in mijn therapie benaderd vanuit de systeemtherapie. Dit betekent dat ik de cliënt niet enkel op zichzelf bekijk, maar vooral in verbinding met zijn omgeving.

Als gezin kunnen we soms in een dynamiek verwikkeld geraken en hebben we als gezinsleden invloed op elkaar. Door op een andere manier in gesprek te gaan, via een systemisch gesprek, kunnen we op een constructieve manier op onderzoek gaan.

Doelgroep

Ik zie geen kinderen of jongeren individueel, maar enkel in gezinsverband. Je kan je dus aanmelden om samen met het gezin en de kinderen een gezinsgesprek te plannen.

Thema’s​

  • Opvoeding
  • Ruzies
  • Identiteit
  • School
  • Interacties binnen het gezin.

Tarieven

€90 per gezinsgesprek.

In deze prijs zit 1u gesprek, opvolging via mail en eventuele contact opnemen en overleg met andere betrokkenen zoals bijvoorbeeld de school of andere betrokken hulpverlening.

Voor verslaggeving wordt een extra kost van €20 aangerekend.

Betalen gebeurt liefst na het consult via de bankapp, contant betalen kan ook.

Indien u de afspraak niet kan nakomen, gelieve minstens een week op voorhand te verwittigen. Indien een consultatie niet op tijd geannuleerd wordt, wordt deze volledig aangerekend.

Een terugbetaling is afhankelijk van de mutualiteit waarbij u aangesloten bent. Neem telkens het document (dat u online vindt op de website van uw mutualiteit) mee naar de sessie om recht te hebben op (gedeeltelijke) terugbetaling.