Annick Boeykens

Stress en burn-out coach

Je kan de golven niet stoppen, je kan wel leren surfen
Jon Kabat-Zinn

Contact

Je kan bij mij tot februari 2022 terecht in Senses Praktijkhuis Lier op vrijdag (10 tot 19u).

Meer info: www.thekeystone.be.

Voor een afspraak: annick@thekeystone.be of 0475 78 61 80.

Wie ben ik

Ik ben Master Politieke en Sociale wetenschapper met meer dan 25 jaar bedrijfservaring in de sector geestelijke gezondheidszorg. Na een burn-out onderzocht ik mijn waarden en talenten en realiseerde mijn droom en richtte “The Keystone”-coaching & training op. Ik begeleid jou in jouw zoektocht naar jouw “keystone” of sluitsteen die alles samenbrengt waardoor jij nieuwe stappen zet op jouw werk en/levenspad.

Thema’s

Wat is nu eigenlijk een burn-out? Hoe leer je het (h)erkennen?

Hoe gaan we om met stress? Is er ook gezonde stress? Kunnen we stress verminderen en burn-out voorkomen? Wij zoeken samen een antwoord op jouw vragen en tekenen jouw behoeften uit.

We vertrekken van wat jij nu ervaart en zoeken naar manieren om je terug energie te geven, om je veerkracht te verhogen. Zorg dragen voor jezelf, herontdekken van je zintuigen, uiting geven aan je creativiteit en stap voor stap een nieuwe weg aanleggen om beter om te gaan met stresssituaties zetten je weer op de kaart. Communicatietechnieken, assertiviteit en conflicthantering en mindfulness kunnen je hierbij ondersteunen.

Tarief

Een sessie duurt 1 uur en kost EUR 60.

We starten in de eerste sessie met een kennismaking en plannen samen een traject op maat.

Wandelcoaching is daarbij ook mogelijk.