Annelies Taelman

Klinisch neuropsycholoog

Contact

Graag ontvang ik u op maandag, dinsdag of vrijdag in Senses Praktijkhuis Mortsel, enkel op afspraak.

T: 0493/91.18.39

 

Wie ben ik

Ik ben Annelies Taelman en studeerde klinische psychologie aan KU Leuven, optie volwassenen. Mijn interesse ging reeds vroeg in mijn studies uit naar de specialisatie neuropsychologie. Ik volgde intussen ook de interuniversitaire permanente vorming Klinische Neuropsychologie en deed ervaring op in verschillende ziekenhuizen.

DiagnoSENS

Ik ben verbonden aan Centrum voor Neuropsychologie en zie binnen Senses praktijkhuis Mortsel voornamelijk personen met niet-aangeboren hersenaandoeningen (bv. CVA, traumatisch hersenletsel, dementie, Multiple Sclerose of ziekte van Parkinson) of personen met andere vragen rond hun cognitief functioneren (bv. aandacht, geheugen, redeneervermogen).

Tijdens een neuropsychologisch onderzoek bekijk ik of er sprake is van afwijkingen op vlak van uw denkvermogen, gedrag of emoties. Een onderzoek neemt 2 uur in beslag, nadien kunnen we samen een feedbackgesprek inplannen waarbij ik u eventueel een verder behandelplan voorstel. We bespreken welke sterktes en zwaktes uit het onderzoek kwamen en hoe ik u hier verder in zou kunnen begeleiden. Uw partner of familielid is zeker ook welkom om mee alle informatie te krijgen.

Voor meer informatie over een neuropsychologisch onderzoek verwijs ik naar de bijgevoegde flyer of mag u me altijd via de website contacteren.

Tarief

Eerste intakegesprek: € 75

Daaropvolgende gesprekken: € 65
Koppelgesprek: 90€
 
Tarieven voor het neuropsychologisch onderzoek zijn afhankelijk van de hulpvraag en worden vooraf meegedeeld.
 
Afhankelijk van uw mutualiteit kan u genieten van een gedeeltelijke terugbetaling.
 
Gelieve mij minstens 24 uur op voorhand te verwittigen indien een geplande afspraak niet kan doorgaan. Een consultatie die minder dan 24 uur op voorhand geannuleerd wordt, wordt volledig in rekening gebracht.