Ann Phillips

 Psychotherapeut & Hypnosedeskundige ChroniSense

Contact

Graag ontvang ik jou op afspraak in Senses Lier op dinsdag tussen 08.00 en 22.00 uur
T: 0472 / 66 06 57
E: ann.phillips@outlook.be

Meer info lees je op mijn website:
W: www.praktijkvoorpsychotherapie.be

Psychotherapeut ChroniSense

Ik realiseer mij dat je als chronisch zieke  al hele weg hebt afgelegd en dat het een zoektocht is naar gepaste hulp en ondersteuning.

Naast het fysieke ongemak word je misschien geconfronteerd met onbegrip uit de omgeving, worstel je met emoties en blijven er vragen in je hoofd rondspoken. Met dit ongemak leren leven, tegen je grenzen aanbotsen, andere behoeften ervaren… hoe doe je dat?

Soms heb je iemand nodig, een klankbord, een ruimte om je nieuwe zelf te ontdekken..
Als psychotherapeut wil ik samen met je op zoek gaan om te ontdekken hoe je kan omgaan je chronische klachten en met al de emotionele en relationele vragen en behoeftes die erbij komen kijken.
Psychotherapie kan immers helpen om een nieuwe  weg te vinden naar gelukkig zijn en ondanks je ziekte, je ongemak jezelf te zijn en te ervaren dat je meer bent dan je ziekte.

Daarnaast heb ik me als psychotherapeut gespecialiseerd in hypnose.
Het is wetenschappelijk bewezen dat hypnose kan ingezet worden bij pijnklachten en in het bijzonder bij chronische pijn. (leren omgaan met pijn en/of pijn verminderend).
Andere psychosomatische klachten, zoals buikpijn, prikkelbare darm, hyperventilatie, slaapproblemen ..) kunnen met hypnose verminderd worden.
Hypnose is een staat van veranderend bewustzijn waarbij je de aandacht naar binnen richt en je probleemoplossend vermogen vergroot, je creativiteit en je innerlijke hulpbronnen aanspreekt.
Hypnose heeft een gunstig effect op het brein, het zenuwstelsel, immuniteit en emotioneel welzijn.
Het kan nuttig zijn om zelfhypnose aan te leren en soms stel ik voor om je gsm mee te brengen zodat ik iets kan inspreken voor jou.

Deze holistische benadering en het samenwerken tussen lichaam en geest is voor mij een verrijking in mijn therapeutisch werken. Ik ben aangesloten bij VHYP en om deze methodiek nog meer in de vingers te krijgen volg ik op regelmatige basis bijscholing en volg ik supervisie bij een erkende traumapsycholoog en psychiater.

Ben je zoekend, heb je een vraag over hypnose als ondersteuning bij je klacht kan je vrijblijvend contact opnemen met mij.

Je kan bij mij terecht voor psychotherapie en mogelijks in combinatie met hypnose.
Dit wordt onderling overlegd.