Amber Gijsels

Amber Gijsels

Logopediste

Contact

Graag ontvang ik u op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag in Senses Praktijkhuis Lier, na afspraak:

T: 0470/38.95.52
E: amber.gijsels@live.be

Wie ben ik

Mijn naam is Amber Gijsels. Reeds jarenlang ben ik enorm gepassioneerd in het beroep van een logopediste. In juni 2021 studeer ik af als logopediste aan Thomas More hogeschool te Antwerpen. Vanaf juli 2021 neem ik met veel enthousiasme tijdelijk de cliënten van Joke Vandoorne over, aangezien ze in zwangerschapsrust is. Zij begeleidde mij tijdens mijn eerste stage, waar ik veel leerervaring heb opgedaan rond articulatie-, stem- lees-, spellings- en rekenproblematieken. Ook de daaropvolgende stages kreeg ik de mogelijkheid therapie te verlenen aan zowel kinderen als volwassenen in een privépraktijk en in een ziekenhuis. Zo zijn verworven stoornissen mij niet onbekend.

Ik ben gemotiveerd om dagelijks nieuwe zaken bij te leren. Verschillende bijscholingen staan op de planning om mijn kennis binnen de verschillende disciplines bij te schaven.

Thema’s

Aangezien ik het cliënteel van Joke Vandoorne overneem, zal ik zowel therapie verlenen aan kinderen als volwassenen. Hierbij staan vooral het behandelen van leerproblemen met rekenen, lezen en spelling, maar ook taal- en articulatiemoeilijkheden en stemproblematieken op de planning. Tijdens therapieën zullen de oefeningen in spelvorm aangebracht worden om de motivatie en de leerkansen van het kind te bevorderen. 

Tarieven

Als geconventioneerde logopediste zijn volgende tarieven van toepassing via het RIZIV (sinds januari 2021):

Tarieven bij een aanvullende terugbetaling zijn te raadplegen op de site van uw ziekenfonds.

Indien u hieromtrent vragen heeft, mag u deze uiteraard stellen.

Interessante links
Vlaamse Vereniging voor Logopedisten https://www.vvl.be/