Studiecoach

Contact

Ik ontvang je graag op zaterdag in Senses Praktijkhuis Mortsel.

T:04.72/35.50.62

E.: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wie ben ik

Marie JorisAls zorgleerkracht zorg ik voor alle kinderen op school. Zorgen voor anderen doe ik graag. Doorheen de jaren werkte ik met kinderen met zeer uiteenlopende verhalen en behoeften. Ik geloof in het groeipotentieel van elk kind. Iedereen kan groeien, maar soms is het zoeken naar de juiste manier om tot dat groeien te komen, en daarnaar zoeken doe ik met veel plezier!

 

Thema’s

Telkens is het doel iemand tot leren te brengen. Samen zoeken we naar wat er nodig is om het beste uit jezelf te halen. Van het maken van een kwalitatieve planning tot de opvolging ervan. Ook op inhoudelijk vlak kan je bij mij terecht. We bekijken samen het huiswerk en toetsen, we kijken naar wat er goed ging en waar er nog aan gewerkt kan worden.

We werken handelingsgericht. Dit wil zeggen dat de behoeften van de leerling centraal staan en dat er een goede afstemming is tussen de leerling en zijn directe omgeving.

Doelgroep

kinderen – adolescenten – jongvolwassenen

Praktisch

Bij mij kan je op zaterdag terecht. In het eerste gesprek betrek ik graag de ouders erbij. In dit gesprek zorgen we ervoor dat we met z’n allen op dezelfde golflengte zitten en we elkaar goed verstaan. Van daaruit maken we afspraken omtrent de verdere studiebegeleiding. De transparante communicatie is er gedurende de hele studiecoaching aanwezig. We starten wekelijks met een sessie van 60 minuten. Als het goed loopt kunnen we de duur en frequentie aanpassen. Een sessie van 60 minuten kost 45 euro. Je kan na elke sessie cash of via een mobiele betaalapplicatie betalen of je betaalt via overschrijving een aantal sessies vooraf.

Indien je niet aanwezig kunt zijn, verwittig dan zeker 24 uur op voorhand. Indien je niet tijdig verwittigt, wordt de sessie volledig in rekening gebracht.