Gediplomeerd Voetreflexoloog

 

Leg je zorgen even in mijn handen …

 

Naar aanleiding van specifieke hulpvragen van enkele klanten met kanker, volgde ik de opleiding ‘Voetreflexologie bij Kanker’. Hier leerde ik hoe specifiek af te stemmen op elke fase van het ziekteproces. Voetreflexologie biedt ondersteuning zowel voor, tijdens als na de behandelingen. Dit naast de traditionele geneeskunde. Hiervoor worden aangepaste zachte technieken gebruikt.

Als je te horen krijgt dat je kanker hebt worden de meeste mensen overrompeld door een waaier van emoties zoals angst, paniek, shock, verwarring,… Hier kan Voetreflexologie reeds ondersteuning bieden bij het opvangen van deze eerste klap.
Door de stressreactie te verminderen heeft Voetreflexologie een positieve invloed op het energieniveau, het immuunsysteem, het ontladen van emoties, … . Hierdoor kunnen vermoeidheid, slecht in je vel voelen, misselijkheid, angst en pijn verminderen.

Een van de belangrijkste effecten is een intens gevoel van ontspanning, zowel voor lichaam als geest. “Dat deed deugd…” is dan ook een reactie die ik telkens met veel voldoening ontvang.

Kanker heeft ook in mijn eigen familie en vriendenkring zijn voetsporen nagelaten waardoor een grote affectie om te ondersteunen ontstaan is. Naast Voetreflexologie start ik daarom in het voorjaar ook met het geven van Zorgmassage.

 

patsy tiest schaalT: 0474/54.58.94. (indien voicemail, gelieve duidelijk naam, telefoonnummer en locatie te vermelden)
E:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(maandag bij Senses Praktijkhuis, andere dagen in mijn thuispraktijk te Burcht, Kerkstraat 15)