ONCOLOGISCH VERPLEEGKUNDIGE 

“De Roze bloesem”
 

Bij “De Roze Bloesem” willen we met ons team verpleegkundigen graag een totaalconcept aanbieden waarbij we ons dagelijks inzetten voor de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg aan huis. U mag van ons een hoge dosis professionaliteit, deskundigheid en zorg met een hart verwachten. Wij maken graag tijd voor u.

Wij richten ons vooral op oncologische patiënten, ook wanneer er palliatieve totaal zorgen nodig zijn. Maar uiteraard willen wij er voor elke patiënt en zijn naasten kunnen ZIJN! Met doktersattest kan je bij mij terecht voor de dagelijkse lichaamsverzorging en gespecialiseerde verpleegkundige zorgen. Meer gedetailleerde informatie vind je op www.derozebloesem.be .

Ik ben als verpleegkundige aangesloten bij een nationale overeenkomst tussen verpleegkundigen en verzekeringsinstellingen. Dit betekent dat ik via een derdebetalingsregeling werk. Ik factureer de kost rechtstreeks aan uw ziekenfonds. Deze betalingswijze geldt voor alle handelingen waarvoor een nomenclatuurnummer is opgenomen binnen de ziekte- en invaliditeitsverzekering.

Stefanie Van Regenmortel - schaal 

 

T: 0485/402.860
E:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
W:
www.derozebloesem.be