ONCO MASSAGETHERAPEUT

Kunnen genieten van een heerlijke massage is heel weldoend, ook voor wie kanker heeft. Niet elke techniek is echter geschikt tijdens de periode van behandeling. Ik volgde een specifieke opleiding tot onco massagetherapeut. Bij Repose ontvang ik je dan ook graag voor een relaxmassage zorg.

Ik gebruik een zeer lichte massagetechniek waarbij rust en gewoon jezelf zijn, los van de ziekte die je met je meedraagt, centraal staan. De massage helpt je ook om met je veranderde of veranderende lichaam om te gaan. Dankzij deze techniek zijn er geen contra-indicaties, je kan van de massage genieten in elke fase van het ziekteproces.  Indien je huid te gevoelig is kan er ook zonder olie gemasseerd worden.

Je kan kiezen uit een uitgebreide lichaamsmassage van een uur, waarbij zowel voor- als achterzijde van het lichaam worden gemasseerd, of een verkorte lichaamsmassage van een half uurtje.  Uiteraard wordt de massage steeds aangepast aan jouw persoonlijke situatie

Samen met Senses Praktijkhuis bied ik onco-massages aan voor mensen in een thuiszorgsituatie. U krijgt een ontspannende massage aan huis waarbij ik alle nodige materialen meeneem.

Voor andere mogelijkheden en prijzen verwijs ik graag door naar mijn website www.repose.be.

 

T: 0487631591

M: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

W: www.repose.be

Ellen Van Herbruggen foto SCHAAL