Thuisverpleging De Roze Bloesem

Contact

Afspraak thuisverpleging kan u maken via:

T: 0485/40 28 60
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
W: www.derozebloesem.be 

Wie ben ik

Stefanie Van Regenmortel - schaalIn 1997 ben ik afgestudeerd als ziekenhuis-verpleegkundige aan het Sint-Berlindisinstituut te Antwerpen.

Na mijn opleiding heb ik verschillende ervaringen opgedaan binnen de verschillende facetten van de gezondheidszorg (geriatrie, algemeen ziekenhuis, thuisverpleging, palliatieve eenheid , oncologisch centrum..). In 2009 ben ik gestart als palliatief deskundige bij een regionaal netwerk voor ondersteuning en begeleiding in de palliatieve thuiszorg, waar ik ook de postgraduaat opleiding palliatieve zorgen aan de KDG, te Antwerpen heb gevolgd en succesvol heb beëindigd. Begin 2013 werd ik hoofdverpleegkundige in een Antwerps woon en zorgcentrum, waar ik kennisgemaakt heb met een mulitculturele invalshoek bij levenseindekwesties, stervensbegeleiding en rouwzorg.

In Juni 2014 start ik als zelfstandig palliatief deskundige / verpleegkundige in het praktijkhuis Senses, waar ik palliatieve consultaties, zin-en levenseinde vragen en verpleegtechnische zorgen toedien. Sinds het afronden van mijn studies als aromatherapeute eind juni 2014, bied ik ook aromatherapie aan als complementaire zorg.

Thema’s 

Bij De Roze Bloesem willen we u graag een totaalconcept aanbieden waarbij we onze focus leggen op zorg aanbieden vanuit een holisitische visie.

U mag van ons een hoge dosis professionaliteit, zorg met een hart en deskundigheid verwachten.

Wij maken graag TIJD voor u…

Onze specialisaties zijn: wondzorgen en palliatieve totaalzorgen, maar uiteraard willen wij er voor elke patiënt en zijn naasten kunnen ZIJN!

Voor welke zorgen kan u bij mij terecht?

Met doktersattest:

  • Totale lichaamsverzorging;
  • Palliatieve totaalzorg, psycho-emotionele ondersteuning en hulp uitbouw thuiszorg (referentiepersoon);
  • Vervangen van suprapubische sonde;
  • Stomazorg;
  • Sonderen van de blaas;
  • Wondverzorging (referentiepersoon);
  • Zorg voor andersvaliden;
  • Aanbrengen van oogdruppel/oogzalf in de post-operatieve fase;
  • Compressietherapie (steunwindels/kousen);
  • Inspuitingen;

Tarieven

Ik ben als verpleegkundige aangesloten bij een nationale overeenkomst tussen verpleegkundigen en verzekeringsinstellingen. Dit betekent dat ik via een derdebetalingsregeling werk. Deze derdebetalingsregeling houdt in dat u geen factuur zal ontvangen van de verpleegkundige. Ik factureeer de kost rechtstreeks aan uw ziekenfonds. Deze betalingswijze geldt voor alle handelingen waarvoor een nomenclatuurnummer is opgenomen binnen de ziekte- en invaliditeitsverzekering.